YEREL HABERLER - 28 Nisan 2015 Salı 18:05

Eski Maliye Bakanından Birliktir'e Ziyaret

A
A
A
Eski Maliye Bakanından Birliktir'e Ziyaret

Eski Maliye Bakanı İsmet Attila, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Mahmut Emin Birliktir’i ziyaret etti.
Türkiye’deki siyasi gündem ve esnaf sorunları hakkında fikir alışverişi yapılan ziyarette Birliktir, Afyonkarahisar’a verdiği katkılar nedeniyle Attila’ya teşekkür etti. Attila’nın kent siyaseti açısından oldukça önemli bir sima olduğunu söyleyen Birliktir, “İsmet Attila, özellikle Maliye Bakanı olduğu dönemde kooperatifimize önemli plasman desteği sağlamıştır. Bu destekler sayesinde hem kooperatifimiz hem de esnafımızın yüzü gülmüştür. İlimize önemli hizmetler yapan Attila’yı unutmak mümkün değildir. Gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle de büyük mutluluk duyuyorum” dedi.
Ankara’da ikamet etmesine rağmen Afyonkarahisar’a sık sık geldiğini ifade eden Attila ise şu ifadelere yer verdi:
“Mahmut Emin Birliktir, esnaf ve sanatkarımızın Afyonkarahisar’daki sesi olmuştur. Yaptığı çalışmaları takdirle izliyoruz. Onların başarısı Afyon’un başarısı demektir. Bizlerde her zaman yanlarındayız. Birliktir ile dostluğumuz çok eskiye dayanır. Bakanlık dönemimizde de Afyon’un sorunlarını birlikte çözmek için elimizden geleni yaptık.”
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Galatasaraylı Sporcular Derneği’nin dayanışma yemeği düzenledi Galatasaraylı Sporcular Derneği, birlik ve beraberlik mesajı vermek adına dayanışma yemeği düzenledi. Şişli’de bir otelde düzenlenen organizasyona, Galatasaraylı Sporcular Derneği Başkanı Levent Nazifoğlu, Galatasaray eski başkanlarından Alp Yalman ile Burak Elmas, sarı-kırmızılı kulübün eski ikinci başkanlarından Ergun Gürsoy, Divan Kurulu eski Başkanı İrfan Aktar, mevcut Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan, Galatasaray Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Metin Ülgen ve oyuncular ile davetliler katıldı. Galatasaraylı Sporcular Derneği Başkanı Levent Nazifoğlu, burada yaptığı konuşmada, “Bu gece, futbolla ilgili önümüzdeki çok önemli maçlarda bütün camianın bir arada olduğunu göstermek için yapılan bir gecedir. Galatasaray Kadın Futbol Takımı’nın da bu hafta sonu maçı var. Kazandıkları takdirde ilk kez şampiyon olacaklar ve direkt Şampiyonlar Ligi’ne katılacaklar. Takımın bu maçı kazanmasını istiyoruz" dedi. Nazifoğlu, konuşmasının ardından Galatasaray eski başkanlarından Alp Yalman ile Burak Elmas’a, sarı-kırmızılı kulübün eski ikinci başkanlarından Ergun Gürsoy’a, Divan Kurulu eski Başkanı İrfan Aktar’a, mevcut Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan’a, Galatasaray Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Metin Ülgen’e ve oyunculara desteklerinden ötürü plaket takdim etti.