GENEL - 18 Nisan 2019 Perşembe 12:38

Vali Tutulmaz’dan Başkan Zeybek’e ziyaret

A
A
A
Vali Tutulmaz’dan Başkan Zeybek’e ziyaret

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e iade-i ziyarette bulundu.

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e iade-i ziyarette bulundu.


31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Seçiminde Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen ve 15 Nisan itibariyle mazbatasını alarak görevine başlayan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, ilk ziyaretini Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’a gerçekleştirmişti. Ziyaretin ardından Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’da Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e iade-i ziyarette bulundu.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Zeybek, Vali Mustafa Tutulmaz liderliğinde Afyonkarahisar’a çok güzel eserler kazandıracaklarına inandığını söyledi. Valiliğimizle uyum ve işbirliği sayesinde Afyonkarahisar’ı ileriye taşıyacak projeleri birlikte hayata geçireceklerini söyleyen Başkan Zeybek, Vali Tutulmaz’a ziyaretten dolayı teşekkür etti.


Vali Mustafa Tutulmaz ise Başkan Zeybek’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak kendisini tebrik etti. Afyonkarahisar’daki birlik ve beraberliğin artarak devam edeceğine inandığını söyleyen Vali Mustafa Tutulmaz, Afyonkarahisar Belediyesi ve diğer tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte halkımıza en güzel şekilde hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara İçişleri Bakanlığından Ankara İl Emniyet Müdürlüğü iddialarına ilişkin açıklama İçişleri Bakanlığı, mahkeme süreci devam eden bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyadaki iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için Bakanlık mülkiye müfettişlerinin görevlendirildiğini bildirdi. İçişleri Bakanlığı, Ankara İl Emniyet Müdürlüğünce daha önce soruşturması yapılan ve mahkeme süreci devam eden Ankara’daki bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyadaki iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için Bakanlık Mülkiye Müfettişlerinin görevlendirildiğini duyurdu. İçişleri Bakanlığı son 10 ay içerisinde 15’i uluslararası, 40’ı ulusal, 78’i bölgesel, 336’sı yerel olmak üzere toplam 469 organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Konuya ilişkin Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “22 yıldır Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Yeniden Büyük ve Güçlü Türkiye için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda vermiş olduğu büyük destek ve ‘Türkiye’nin Huzuru’ için hukuktan aldığımız güçle son 10 ay içinde; 15’i’i Uluslararası, 40’ı Ulusal, 78’i Bölgesel, 336’sı Yerel olmak üzere toplam 469 organize suç örgütü çökertildi” ifadelerine yer verildi. Müfettiş görevlendirildi Öte yandan, organize suç örgütleriyle mücadelenin devam edildiğine vurgu yapılan açıklamada, “Organize suç örgütleri ile mücadelemiz devam ederken bazı sosyal medya hesaplarından Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili iddiaları içeren paylaşımlar yapılmaktadır. Ankara İl Emniyet Müdürlüğünce daha önce soruşturması yapılan ve mahkeme süreci devam eden Ankara’daki bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyadaki iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için İçişleri Bakanlığımızca Mülkiye Müfettişleri görevlendirilmiştir” ifadelerini kullandı.