SAĞLIK - 08 Aralık 2025 Pazartesi 15:56

Devlet Hastanesine yenilenmiş 10 modern diyaliz cihazı kazandırıldı

A
A
A
Devlet Hastanesine yenilenmiş 10 modern diyaliz cihazı kazandırıldı

Afyonkarahisar Devlet Hastanesine yenilenmiş 10 modern diyaliz cihazının kazandırıldığı belirtildi.


Konuyla ilgili Afyonkarahisar Devlet Hastanesi yönetiminden yapılan yazılı açıklamada, "Dr. Özkan Halaç Hizmet Binası’ndaki diyaliz ünitemizde sabah, öğlen ve gece seanslarıyla kesintisiz hizmet sunuyoruz. Ünitemize kazandırılan yenilenmiş 10 modern diyaliz cihazı ile tedavi süreçleri daha güvenli, hızlı ve konforlu hale getirildi. Hastalarımız, servis hizmetimizle evlerinden alınarak tedavi sonrası tekrar güvenle evlerine ulaştırılmaktadır.


Afyonkarahisar Devlet Hastanesi olarak, modern altyapımız ve güçlü sağlık kadromuzla, kesintisiz ve kaliteli hizmet sunmaya devam ediyoruz" ifadelerine yer verildi.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Bakan Fidan: "Türkiye, Suriye’nin yeniden inşa edildiği bu günlerde de kardeşlerinin yanındadır" Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Suriye halkının iradesiyle, çok daha güzel günlerin Suriyeli kardeşlerimizi beklediğine yürekten inanıyorum. Türkiye, Suriye’nin yeniden inşa edildiği bu günlerde de kardeşlerinin yanındadır" dedi. Bakan Fidan, Suriye’de Hürriyet Günü’nün birinci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bakan Fidan, mesajında şu ifadeleri kullandı: "Suriyeli kardeşlerimizin özgürlük mücadelesi verirken yaşadığı acıları, her türlü baskıya rağmen sergiledikleri onurlu duruşu asla unutmuyoruz. O karanlık günlerde kaybettiklerimizin anısını ve şehit olan kardeşlerimizin hatırasını yüreğimizde taşıyoruz. Suriye halkı, 14 yıl boyunca, zulmün karanlığına karşı insan onurunu koruyan bir ışık yaktı. Türkiye olarak bize düşen bu ışığın sönmemesi için yardım etmek, gerektiğinde evimizi ve ekmeğimizi paylaşmaktı. Bu onurlu mücadelenin yüküne omuz vermekten şeref duyduk. Geriye dönüp baktığımızda, tarihin doğru tarafında durduğumuzu görüyor, mazlumdan ve haklıdan yana olmanın gururunu yaşıyoruz. Yıkık şehirlerin sessizliği, savaşın kaybettirdikleri ve yerinden edilen insanların gözyaşları bu coğrafyanın geleceği değildir. Nitekim, Suriye hükümeti yıllar süren yıkımın yaralarını hızla sarmak için takdiri hak eden yeni bir mücadeleye girişmiştir. Yarınlarına sahip çıkmak için kararlılıkla mücadele eden Suriye halkının iradesiyle, çok daha güzel günlerin Suriyeli kardeşlerimizi beklediğine yürekten inanıyorum. Türkiye, Suriye’nin yeniden inşa edildiği bu günlerde de kardeşlerinin yanındadır. Zulme karşı direnenlerin, toprağı uğruna bedel ödeyenlerin, evsiz kalanların, sevdiklerini kaybedenlerin hatırasını saygıyla anıyorum. Allah, isimli isimsiz tüm şehitlerimize rahmet eylesin ve gönlümüzde müstesna bir yere sahip olan Şam-ı Şerif’i yeniden huzur ve selametle buluştursun."