MAGAZİN - 04 Aralık 2025 Perşembe 14:41

Ünlü sanatçı Gökhan Türmen’e Afyonkarahisar’da büyük şok

A
A
A
Ünlü sanatçı Gökhan Türmen’e Afyonkarahisar’da büyük şok

Afyonkarahisar’da bir eğlence merkezinde ünlü sanatçı Gökhan Türkmen’in konseri sonrası ortalık karıştı. Türkmen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün birbirinden değerli sevenlerimizi böyle saçma ve kötü işletilen bir yerde ağırladığım için çok üzgünüm. Hakkınızı helal edin" dedi.


Afyonkarahisar’da geçtiğimiz aylarda açılan ve ruhsat tartışmaları ile gündeme gelen Hayal Kahvesi adlı işletme şimdi de konserde yaşanan skandallarla gündeme geldi. İşletmenin sahibi Hüseyin B.’nin çıkan tartışmada ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen’in eşi ve aynı zamanda menajeri olan Sinem Türkmen’e hakaret ve küfür ettiği, Türkmen’in de bunun üzerine yaşananları görgü tanıklarıyla birlikte tutanak altına aldığı belirtildi. Yaşanan olayların ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Türkmen, "Bugün birbirinden değerli sevenlerimizi böyle saçma ve kötü işletilen bir yerde (üstelik yeni olmasına rağmen) ağırladığım için çok üzgünüm. Hakkınızı helal edin. Gerçekleşen sıkıntılar bizde kalsın, bir daha sizinle beraber bu mekanda olamayacağımızı üzüntü ile söylemek zorundayım. Teşekkür ederim, her bir gelen ve eşlik eden güzel seyircim için. Burada sahneye çıkma ihtimali olan sanatçı arkadaşlarım için bir uyarı olsun isterim" dedi.


Türkmen, açıklamasına Hayal Kahvesi adlı işletmeyi de ekledi. Öte yandan, konsere katılan seyirciler kendilerinden alınan ancak daha sonra iade edilmeyen paralarını istedikleri için sıkıntı çıktığını ve Türkmen’in eşine küfür edilmesine tepki gösterdiklerini dile getirdiler.



Ünlü sanatçı Gökhan Türmen’e Afyonkarahisar’da büyük şok

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Karacasu’da çiftçilerin tütün mesaisi başladı Aydın’ın Karacasu ilçesinde çiftçilerin tütün mesaisi başladı. Geçen yıl oldukça verimli bir sezon geçiren çiftçiler, bu yıl aynı zamanda umutlarını diktiklerini belirterek şu anda en büyük ihtiyaçlarının bir an önce avansların ödenmesi olduğunu belirttiler. Türkiye’nin en önemli tütün üretim merkezlerinin başında yer alan Aydın Karacasu ilçesi, Tütün’e kota getirildikten sonra tütünün yanında zeytin, incir ve yöreye uygun çeşitli tarım ürünleri yetiştirmeye başlamıştı. Geride kalan süreçte sözleşmeli olarak tütün ekiminin de devam ettiği Karacasu’da geçtiğimiz yıl yaklaşık 3 milyon 500 bin kilo tütün üretimi gerçekleştirildi. Bölgede tütün üretiminin artık ana geçim kaynağı değil yan geçim kaynağı haline geldiğini belirten Karacasu Belediyesi’nin önceki dönem başkanı ve aynı zamanda tütün eksperliği yapan Zeki İnal, yeni dönem tütünlerin dikimine başlandığını belirtti. Karacasu’da geçen yıl 3 milyon 500 bin kilogram tütün üretimi gerçekleştiğini ve tütünlerin tamamının tesliminin gerçekleştiğini kaydeden İnal, "Geçen yılın ürünleri kalitesine göre kilosu 190 TL ile 305 TL arasında satıldı. İşçilik, gübre ve diğer girdi maliyetleri arttığı için üretim maliyetleri de yükseldi. Ve geçen yıl tütünün üreticiye kilogram maliyeti 230 TL olarak hesaplandı. Bu çerçevede ürettiği tütünü kilosu 250 TL ve üzerine satan çiftçimiz durumdan memnun kaldı. Bu yıl tütün dikim alanlarında yaklaşık yüzde 5’lik bir daralma var" dedi. "Çiftçinin tek beklentisi avans" Şu anda bölge çiftçisinin Ege ve çevresinde faaliyet gösteren 6 ayrı firma ile anlaşmalı olarak tütün üretimi yaptığını kaydeden Zeki İnal, geçtiğimiz yıllarda çiftçiye tarlaya inmeden verilen avansın bu yıl henüz verilmediğini belirterek tütün üreticisinin avns beklentisi içinde olduğunu kaydetti.