GÜNDEM - 14 Ağustos 2025 Perşembe 16:12

Ağrı’da köy yollarında asfalt ve kilit parke çalışmaları tamamlandı

A
A
A
Ağrı’da köy yollarında asfalt ve kilit parke çalışmaları tamamlandı

Ağrı’nın Hamur ilçesine bağlı Yuvacık Köyü yolunun 2,25 kilometrelik kısmında BSK asfalt serim, Taşlıçay ilçesine bağlı Alakoçlu köy içi yolunda ise 2 bin 500 metrekare kilit parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı.


Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Valilik koordinesinde İl Özel İdaresi tarafından köy yollarında ulaşım kalitesini artırmak ve vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırmak amacıyla yürütülen çalışmalar aralıksız sürüyor.


Bu kapsamda, Hamur ilçesi Yuvacık Köyü yolunun 2,25 kilometrelik kısmında BSK asfalt serim çalışmaları bitirildi. Köy içi yollarda yürütülen kilit parke taşı döşeme çalışmaları ile hem vatandaşların yaşam kalitesinin artırıldığı hem de köylerin daha düzenli ve estetik bir görünüme kavuştuğu belirtildi.


Açıklamada, Taşlıçay ilçesine bağlı Alakoçlu köy içi yolunda 2 bin 500 metrekare kilit parke taşı döşeme işinin tamamlandığı kaydedildi.



Ağrı’da köy yollarında asfalt ve kilit parke çalışmaları tamamlandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara AK Parti Milletvekili Ensarioğlu: "Söz konusu açıklamalarım, Dışişleri Bakanının özelde şahsına yönelik değildi" Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu, "Benim düşünce ve açıklamalarım açık ve nettir. Söz konusu açıklamalarım, parti politikalarımızda sayın Cumhurbaşkanımızın iradesi dışında, kimsenin çelişkili irade ortaya koyamayacağı ve AK Parti’de böyle bir şeyin mümkün olmayacağını kesin cümlelerle hatırlatmak adınaydı. Sayın Dışişleri Bakanının özelde şahsına yönelik değildi" dedi. Ensarioğlu, bir yabancı yayın kuruluşuna verdiği röportajla ilgili yazılı açıklama yaptı. Ensarioğlu şunları kaydetti: "Yabancı bir yayın kuruluşuna Terörsüz Türkiye süreci ve Meclis Komisyon çalışmalarıyla alakalı verdiğim bir mülakatta, sürece dair yaptığım değerlendirme sonunda, sunucunun ısrarlı Suriye politikası konusunda, sayın Cumhurbaşkanımız ve Dışişleri Bakanı sayın Hakan Fidan’ın politikalarında çelişkiler olduğuna dair verdiğim cevapta, böyle bir şeyin olmayacağını söyledim. Sözlerimin sonunda partimizin ve hükümetimizin politikalarını belirleyen iradenin sayın Cumhurbaşkanımızın iradesi olduğunu, buna karşı bir irade ortaya koyanın ya görevi bırakması gerekir, ya da görevden alınır şeklindeki ifademin amacı ve maksadı gayet net olduğu halde üç gündür, bağlamı ve maksadı dışında, bazı art niyetli çevrelerin çeşitli sosyal medya mecralarında çarpıtarak yorumladıklarını üzüntüyle müşahede ettim. Benim düşünce ve açıklamalarım açık ve nettir. Söz konusu açıklamalarım, parti politikalarımızda sayın Cumhurbaşkanımızın iradesi dışında, kimsenin çelişkili irade ortaya koyamayacağı ve AK Parti’de böyle bir şeyin mümkün olmayacağını kesin cümlelerle hatırlatmak adınaydı. Sayın Dışişleri Bakanının özelde şahsına yönelik değildi."