ASAYİŞ - 24 Mayıs 2025 Cumartesi 19:41

Kadın sürücü önce ağlayıp şoka girdi, sonra kedisine su verdi

A
A
A
Kadın sürücü önce ağlayıp şoka girdi, sonra kedisine su verdi

Aksaray’da hız sınırını aşan tır ile çarpışan otomobilin sürücüsü kaza sonrası ağlayarak şoka girri. Sağlık ekipleri tarafından sakinleştirilen kadın, daha sonra "Anneciğim" diye seslendiği kedisine su verdi.


Kaza, Aksaray-Adana karayolunun 2. kilometresi Adana istikametinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, bayram tatili için 01 FFL 12 plakalı otomobiliyle yola çıkan A.Z.S. (51), hız sınırını aşan Z.K. (27) yönetimindeki 33 TZ 069 plakalı tırla çarpıştı. Kazada otomobili önüne alan tır yaklaşık 10 metre sürüklerken, kadın sürücü kaza sonrası şoka girdi. Yaralanan olmayan kazada olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin yardımıyla kadın sürücü suyla yüzünü yıkarken, "Allah’ım sana çok şükür canımıza bir şey olmadı Ya Rabbim" diyerek şükretti. Sağlık ekipleri şoka giren kadın sürücüyü ambulans içerisinde sakinleştirirken, ambulanstan inen kadın sürücü aracına giderek bu kez de kedisi için feryat etmeye başladı. "Bu kadar olur, ben bayrama gidiyordum sağdan sağdan" diye ağlayan kadın, kedisinin gelmesiyle birlikte "Annem, anneciğim iyi misin? Ne olur bir su ver. Annecim hadi birazcık su iç. Bir tanem ne olur su iç. O da korktu" diyerek kedisine su verdi. Yaşanan maddi hasarlı kazada takografı kontrol edilen tır sürücüsünün hız sınırını aştığı belirlenerek, 2 bin 167 lira ceza kesildi.



Kadın sürücü önce ağlayıp şoka girdi, sonra kedisine su verdi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Kontrolden çıkan tırın raylara uçtuğu kazada tren seferleri durduruldu: 1 ölü Aydın Efeler ilçesinde seyir halindeki bir tır otoban çıkışı döner kavşaktan düz gidip yaklaşık 40 metre uçtu. Demiryolu üzerinde askıda kalan tırın sürücüsü hayatını kaybetti, kaza nedeniyle Aydın-Denizli arasındaki tren seferleri karşılıklı olarak durduruldu. Kaza saat 23:40 sıralarında Efeler İlçesi Aydın-Denizli otoyolu Pınardere Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 35 BHM 182 plakalı dorseyi taşıyan Yunus Uğurlu (28) yönetimindeki 45 AKC 644 plakalı tır, otobandan çıkıp Aydın-Denizli karayoluna gireceği sırada Pınardere Kavşağından dönmeden direk tren yoluna uçtu. Önce yol kenarındaki demir bariyerleri kıran tır ardından karayolu ile demir yolu arasındaki yaklaşık 3 metre yüksekliğinde 15 metre uzunluğundaki çukuru adete uçarak geçti. Demiryolu raylarına takılarak durabilen tırın dorsesinde bulunan tonlarca ağırlığındaki yük kupayı kağıt gibi ezdi. Kazayı gören vatandaşların durumu 112 ihbar hattına bildirmesi üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve AFAD ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tır sürücüsü Yunus Uğurlu’nun hayatını kaybettiğini tespit etti. Talihsiz gencin cenazesi itfaiye ve AFAD ekipleri tarafından kısa sürede sıkıştığı yerden çıkarıldı. Bu sırada tırın bir kısmının demiryolu üzerinde kalması nedeniyle Aydın-Denizli arasındaki tren seferleri iptal edildi. Bölgedeki elektrik hatlarındaki akım kesildi. Kurtarma çalışmaları tamamlanıp hasar gören raylar tamir edilinceye kadar Aydın-Denizli arasındaki tren seferlerinin iptal edildiği duyuruldu.