YEREL HABERLER - 31 Aralık 2011 Cumartesi 23:30

VALİ VE BAŞKANDAN POLİS VE İTFAİYECİLERE YILBAŞI ZİYARETİ

A
A
A
VALİ VE BAŞKANDAN POLİS VE İTFAİYECİLERE YILBAŞI ZİYARETİ

Amasya Valisi A. Celil Öz ile Belediye Başkanı Cafer Özdemir, yılbaşı gecesi polis ve itfaiyecileri ziyaret ettiler.
İtfaiye ekiplerinin çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Öz, 2011’de şehirde büyük bir yangın olayının çıkmamasının sevindirici olduğunu söyledi. İtfaiye ekiplerinin kullandıkları araç ve ekipmanların ihtiyaca cevap vermesini önemsediklerini belirten Belediye Başkanı Özdemir, personelin aralıklarla tatbikat yaptığını ayrıca hizmet içi eğitim aldıklarını ifade etti.
Ahmet Özbey Polis Merkezi’ne yapılan ziyarette İHA muhabirine açıklamada bulunan Vali Öz, "Huzurun hakim olduğu ilimizde birimler arasında paylaşım ve işbirliği var. Polisimiz önleyici kolluğa ağırlık veriyor. Personelimizin eğitim niteliği açısından çok üst seviyeye çıktık. Araç, gereç ve teknik donanım olarak iyi düzeydeyiz. İnşallah yeni yıl hepimiz için, memleketimiz için mutlu bir yıl olur" dedi.
2011 yılının Amasya’da başarılı hizmetlerle geçtiğini belirten Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir ise 2 kat artış gösteren turist sayısının ise sevindirici olduğunu söyledi.
Öz ile Özdemir, çocuk yuvası ile İl Jandarma Komutanlığı’nı da ziyaret ederken ziyaretlere İl Jandarma Komutanı Albay Halil Şen, Emniyet Müdürü Ayhan Acet, Valilik Özel Kalem Müdürü Harun Şahin ile Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamdi Yanık da katıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir