ÇEVRE - 07 Ocak 2020 Salı 10:07

Kargo firmasının en sevimli misafiri: Nuriye

A
A
A
Kargo firmasının en sevimli misafiri: Nuriye

Amasya’da bir kargo firması çalışanlarının sokakta bulduğu ve Nuriye adını verdiği kedi, firmanın en sevimli misafiri oldu.

Amasya’da bir kargo firması çalışanlarının sokakta bulduğu ve Nuriye adını verdiği kedi, firmanın en sevimli misafiri oldu.


Her gün firmaya bir misafir gibi gelen kediyi sahiplenen kargo firması işletmecisi ve çalışanlar, kedi Nuriye’ye gözleri gibi bakıyorlar. Kedi Nuriye ise halinden gayet memnun, kalorifer peteğinin önündeki koltukta keyfince yatıyor. Müşteriler Nuriye’ye, Nuriye de müşterilere alışmış durumda.


Kargo Firmasını işleten Arzu Demir, “O, Nuriye. Bizim her günkü misafirimiz. Tuvaleti gelince dışarı çıkar, tuvaletini yapar. Gelir burada yemeğini yer, ısınır. Akşam çıkarken gider, sabah yine tekrar gelir. Firmamızın demirbaşı diyebiliriz, doğadaki dostlarımız bizim için önem taşır” dedi.


Nuriye halinden, çalışanlar da Nuriye’den memnun.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara 14 ilde göçmen kaçakçılığına karşı “Kalkan-22” operasyonu: 40 şüpheli yakalandı, 37’si tutuklandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 14 ilde göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik düzenlenen “Kalkan-22” operasyonlarında 40 şüphelinin yakalandığını, 37’sinin ise tutuklandığını açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; insan kaçakçılığı yaparak, ülkemizi düzensiz göçün hedefi ve transit geçiş yolu haline getirmeye çalışan insan tacirlerine asla fırsat vermeyeceğiz. Ülkemizin her bölgesinde kararlılıkla sürdürdüğümüz operasyonlarımız aralıksız devam edecek” ifadelerine yer verdi. Bakan Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre Göç İdaresi Başkanlığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanlığı koordinesinde Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; Kocaeli merkezli Kayseri, Manisa, Mersin, Eskişehir, Isparta, İstanbul ve Uşak’ta göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik düzenlenen operasyonlarda 25 şüpheli yakalandı ve 25’i de tutuklandı. 86 düzensiz göçmen ise yakalandı. Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğünce düzenlenen operasyonda ise 7 şüpheli yakalanırken 4’ü tutuklandı. 3’ünün işlemleri devam ediyor. 106 düzensiz göçmen yakalandı. Ankara merkezli Bursa, Adana, Gaziantep ve Şanlıurfa’da düzenlenen operasyonlarda da yakalanan 8 şüpheli de tutuklandı. Yakalanan düzensiz göçmenler, İl Göç İdaresi Müdürlüklerine teslim edildi ve sınır dışı işlemleri başlatıldı. Operasyonlar sonucu, suçta kullanıldığı tespit edilen 14 adet araç ile çok miktarda dövize el konuldu.