YEREL HABERLER - 30 Ağustos 2015 Pazar 12:30

Gençler Temiz Havanın Tadını Çıkardılar

A
A
A
Gençler Temiz Havanın Tadını Çıkardılar

Keçiören Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından açılan Yaz Kursları son etkinliğiyle gençlere yine unutulmaz anlar yaşattı.
Metin Alagöz ve Şehzade Gençlik Merkezi bünyesinde açılan Yaz Kursları ile
13 -17 yaş arası gençler, haftanın 5 günü renkli ve öğretici bir yaz tatili geçirme imkanı yakaladı. Her hafta farklı bir etkinlikle bir araya gelen gençler bir taraftan yeni arkadaşlıklar edinirken, diğer taraftan da yaz tatillerini eğlenceli bir şekilde geçirme fırsatına kavuştular.
KARTALTEPE KENT ORMANINDA NEŞELİ DAKİKALAR YAŞANDI
Değerler eğitimi, gitar, yüzme, taekwondo gibi farklı alanlarda dersler alan gençlerin son Cuma günü etkinliği ise Kartaltepe Kent Ormanı ve Mesire Alanında piknikti.
Doğa ile iç içe bir ortamda piknik yapma imkanı yakalayan gençler, temiz havanın da tadını çıkardılar. Neşeli oyunlarla tatlı rekabetlerin yaşandığı etkinlikle yaz kursları da sona ermiş oldu.
60 gencin yararlandığı kurslarla ilgili Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak şunları söyledi; "Gençlerimizin zararlı alışkanlıklardan uzak durması, öğretici etkinliklerle güzel zaman geçirmesi için açtığımız yaz kursları beğeni topladı, önümüzdeki yıllarda da bu tip etkinliklerle yaz tatillerini nitelikli değerlendirmek isteyenlerle bir arada olmayı sürdüreceğiz."
Güzel hatıralarla ayrılan gençler de yaz kurslarının her yıl devam etmesini isterken bol bol fotoğraf çekinmeyi de ihmal etmediler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir