ASAYİŞ - 09 Kasım 2017 Perşembe 00:08

Patlayan otomobilin içinden sağ kurtuldu

A
A
A
Patlayan otomobilin içinden sağ kurtuldu

Park halindeki otomobilin içinde oturan bir kişi patlayan aracın içinden sağ kurtuldu.

Park halindeki otomobilin içinde oturan bir kişi patlayan aracın içinden sağ kurtuldu.


Alınan bilgilere göre, cadde üzerine park halinde olan bir otomobilde meydana gelen patlama görenleri hayrete düşürdü. Patlama esnasında aracın içinde oturan bir kişi, olayı ufak yanıklarla atlattı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle meydana gelen patlamada neye uğradığını şaşıran vatandaş, kendini can havliyle araçtan dışarı attı. Tavanı havaya uçan araçta ağır hasar oluşurken, patlama anı bölgedeki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa Manisa Eğitim-Bir-Sen 2 Nolu Şube’nin ilk olağan genel kurulu yapıldı Manisa Eğitim-Bir-Sen 2 Nolu Şube 1. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde şubenin kurucu başkanı Doç. Dr. Bilal Elbir üyelerin oylarıyla yeniden başkan seçildi. Eğitim-Bir-Sen Manisa 2 Nolu Şube’nin Manisa Öğretmenevi’nde düzenlenen ilk genel kuruluna Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mesut Öner, Manisa Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen İl Başkanı Halil Kallat, Memur-Sen’e bağlı şube başkanları ile çok sayıda delege katıldı. Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mesut Öner konuşmasında Eğitim-Bir-Sen’in sendikacılık faaliyetlerine ve elde ettiği kazanımlara dikkat çekti. Öner, konuşmasının sonunda Gazze’de yaşanan katliamı hatırlatarak İsrail ürünlerine boykota devam çağrısında bulundu. Manisa Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen İl Başkanı Halil Kallat ise Manisa’da Eğitim-Bir-Sen’in kuruluşu ve sonrasında gerçekleştirilen faaliyetlerden bahsetti. Kallat da Kudüs şairi Mehmet Akif İnan’ın şiirinden bir dörtlük okuyarak, Filistin halkına desteklerini iletti. Seçime tek başkan adayı olarak katılan Doç. Dr. Bilal Elbir ve yönetimi üyelerin oylarıyla yeniden göreve seçildi. Manisa Eğitim Bir-Sen 2 Nolu Şube başkanı olan Elbir, teşekkür konuşmasında sendikanın birlik olma yönüne vurgu yaparken, genel kurul katılımcılarının görüşleri alınarak dilek ve temennilerden sonra sona erdi. Eğitim-Bir-Sen Manisa 2 No’lu Şube’nin yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: "Şube Başkanı Bilal Elbir, Başkan Vekili Adem Çapar, Teşkilatlanmadan sorumlu başkan yardımcısı A. Fatih Gazan, Mali İşlerden sorumlu başkan yardımcısı Cafer Kuru, Basın ve İletişimden sorumlu başkan yardımcısı Gökhan Eyici, Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden sorumlu başkan yardımcısı Mustafa Ertam, Eğitim ve Sosyal İşlerden sorumlu başkan yardımcısı İsmail Metin."
İstanbul Beşiktaş’ta 8 aracın karıştığı feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı: Araç karşı yöne böyle uçtu Beşiktaş Levent’te iddiaya göre aks kıran hafif ticari aracın karşı yöne geçmesi sonucu lüks Maserati otomobilin de aralarında bulunduğu 8 aracın karıştığı o feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı. 8 kişinin hafif şekilde yaralandığı kazada aracın karşı yönde yalpaladığı ve kontrolden çıkarak refüjdeki bariyerleri kırarak karşı yöne uçtuğu görülüyor. Edinilen bilgiye göre, Beşiktaş Levent Büyükdere Caddesi üzerinde önceki gün yaşanan olayda, Beşiktaş istikametine seyreden 34 CYR 227 plakalı hafif ticari araç, aks kırması sonucu sürücünün kontrolünden çıkmıştı. Bariyerleri aşarak karşı şeride geçen araç, ortalığı savaş alanına çevirmişti. Akan trafikte otomobillere çarpan hafif ticari araç, 2 otomobilin üzerine asılı kalmıştı. 8 aracın karıştığı zincirleme kazada 8 kişi hafif şekilde yaralanmıştı. Feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edilmişti. 6 kişi olay yerinde sağlık ekiplerince tedavi edilirken, 2 kişi ise hastaneye kaldırılmıştı. Kazaya karışan lüks maserati marka otomobilin sürücüsünün bir milletvekilinin yeğeni olduğu öğrenilmişti. Yaşanan o feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, süratli gelen hafif ticari araç yalpalayarak kontrolden çıkıyor. Ortadaki bariyerleri kıran araç, taksi dolmuşa çarparak karşı yöne uçuyor.