GENEL - 20 Ocak 2018 Cumartesi 09:27

THD 27. yılını Yenimahalle’de kutladı

A
A
A
THD 27. yılını Yenimahalle’de kutladı

Yenimahalle Belediyesi, Tüketici Hakları Derneği’nin 27’inci kuruluş yılı dolayısıyla düzenlenen yemeğe ev sahipliği yaptı.

Yenimahalle Belediyesi, Tüketici Hakları Derneği’nin 27’inci kuruluş yılı dolayısıyla düzenlenen yemeğe ev sahipliği yaptı.


İlkadım Salonu’nda düzenlenen geceye Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Turhan Çakar,Demokratik Kitle Örgütleri yöneticileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı. Haklarını bilmeden tüketim yapan insanların yanı sıra tüketicilerin haklarını görmezden gelerek satış yapan üreticilerin de eğitilmesi konusunda Tüketici Hakları Derneği ile Yenimahalle’de ciddi bir işbirliği ve eğitim çalışması yapıldığını anlatan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar "Halkımız doğru üretime ve doğru tüketime yönlendirilmeli. Üretim ne kadar doğru olursa tüketim de o kadar doğru olur. Halkın bilinçlendirilmesi bizim görevimiz. Bu konuda yaptığımız işbirlikleri ile fazladan ulaştığımız her yurttaşımız bizim için kardır. Derneğimize değerli çalışmaları için teşekkür ediyor, daha nice 27 yıllar çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.


Tüketici Hakları Derneği’nin Başkanı Turhan Çakar da yaptığı konuşmada her geçen gün vatandaşların tüketici hakları konusunda daha bilinçli hale geldiğini belirterek herkesi örgütlenmeye davet etti.


Çakar, tüketici hakları konusundaki duyarlılığı nedeniyle Başkan Yaşar’a plaketle teşekkür etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara AK Parti Bursa Milletvekili Varank ve MİT Başkanı Kalın, sahurda vatandaşlarla bir araya geldi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın ve AK Parti Bursa Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank Ankara’nın Çankaya ilçesinde sahurda vatandaşlarla bir araya geldi. MİT Başkanı Kalın ve AK Parti Bursa Milletvekili Varank Ankara’nın Çankaya ilçesinde sahurda vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Varank, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan bir Ramazan-ı Şerif ayının daha sonlarına yaklaşıyoruz. Rabbim tuttuğunuz oruçları yaptığınız ibadetleri kabul eylesin. İnşallah en güzel şekilde Ramazan bayramına kavuşmayı tabii ki Kadir Gecesi’ni idrak edeceğiz. En güzel şekilde Kadir Gecesi’ni idrak etmeyi de bizlere nasip eylesin. Her sene Ramazan-ı Şerif ayında bir güzellik olarak vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyoruz. Ben bir Bursa’da bir de Ankara’da bunu yapmaya çalışıyorum. Hemşerilerimizi sahura davet ediyoruz. Sağ olsun hemşerilerimiz de bizleri yalnız bırakmıyorlar. Bu güzel ortamı oluşturmak için, bizlerle beraber olmak için bizimle buluşuyorlar. Ben gelen her bir kardeşimize çok teşekkür ediyorum. Gerçekten Ramazan-ı Şerif demek, birlik demek, beraberlik demek. Aslında aynı değerler etrafında buluşabilmek demek. İşte sahur sofraları da sahur birliktelikleri de aslında bu toplumun en güzel değerlerinden bir tanesi. İşte bu güzellikle de biz sizlerle beraber buluşmuş olduk. Rabbim inşallah bu güzellikleri yaşamaya devam etmeyi bizlere nasip eylesin" dedi. Coğrafyanın içinde bulunduğu zor şartlara değinen Varank, şunları kaydetti: "Tabii zor bir coğrafyada yaşıyoruz değerli kardeşlerim. Etrafımız adeta bir ateş çemberi ve bu ateş çemberi içerisinde Türkiye’yi salimen rotasında tutabilmek büyük mücadeleler büyük fedakarlıklar gerektiriyor. Hamdolsun Sayın Cumhurbaşkanımız da aslında Türkiye Cumhuriyeti’ni o rotada tutabilmek, tam bağımsız büyük Türkiye’yi inşa edebilmek için büyük bir mücadele içerisinde inşallah bizler de bir olursak, beraber olursak, hep birlikte birbirimize tutunursak işte Sayın Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği vermiş oluruz. Biz öyle inanıyoruz ve biz bir olduğumuzda da Türkiye’nin üstesinden gelemeyeceği hiçbir şey olmaz. Biz yeter ki beraber olabileceğimiz fırsatları çoğaltalım. İşte kendi değerlerimize sahip çıkalım. Bu Ramazan-ı Şerif’i çok farklı bir şekilde yaşıyoruz. Hepiniz etrafınızda görüyorsunuzdur. 7’den 77’ye adeta herkes bu Ramazan-ı Şerif’in havasını yaşamaya devam ediyor. İnşallah önümüzdeki Ramazanlar da böyle olsun diyoruz. Rabbim birlik beraberliğimizi daim etsin diyor. Geldiğiniz için tekrar teşekkür ediyor sizlere." Varank’ın konuşmasının ardından, MİT Başkanı Kalın ve vatandaşlar hep beraber sahur yaptı.