GENEL - 07 Kasım 2019 Perşembe 19:11

EGO Spor Kulübü lösemili çocukların yanında

A
A
A
EGO Spor Kulübü lösemili çocukların yanında

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) tarafından düzenlenen “Maskemi Takıyorum Farkındalık Yaratıyorum” etkinliğine katılan EGO Spor Kulübü sporcuları, maske takarak destek verdi.

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) tarafından düzenlenen “Maskemi Takıyorum Farkındalık Yaratıyorum” etkinliğine katılan EGO Spor Kulübü sporcuları, maske takarak destek verdi.


Lösemili çocukların enfeksiyondan korunmak için taktıkları maske nedeniyle toplumdan dışlanmalarının önüne geçmek ve umut olmak için gerçekleştirilen faaliyete vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. EGO Spor Kulübü işbirliği ile LÖSEV tarafından dağıtılan maskeler, büyük özenle çeşitli materyallerle süslendi. Gönüllüler ve sporcular tarafından tasarlanan el emeği maskeler, #MaskemiTakıyorumFarkındalıkYaratıyorum ve #LösemiliÇocuklarHaftası hashtagi ile sosyal medyada da paylaşıldı. EGO Spor Kulübü Erkek Basketbol A Takımı ve Kadın Hentbol Minik Takımı lösemili çocuklarla birlikte “Canım Kardeşim” filmini izledi.


EGO Spor Kulübü Başkanı Akın Hondoroğlu, “5 bin 900 lisanslı sporcumuzla işbirliği yaptığımız LÖSEV’in tüm saha çalışmalarına katılıyoruz. Ne zaman bize ihtiyaç duyulursa hep yanlarındayız” dedi.


LÖSEV Halka İlişkiler Sorumlusu Sinan Aras da, "EGO Spor Kulübü bizleri çalışmalarımızda yalnız bırakmıyor” diyerek teşekkür etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Yurtta hava durumu Yapılan son değerlendirmelere göre, yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Sivas, Ordu ve Tokat çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Hatay, Osmaniye, Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Bingöl, Muş, Bitlis, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak, Hakkari ve Van’ın güneyinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı güneybatı kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, güneydoğu kesimlerde 3 ila 5 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden, Güney Doğu Anadolu’da güney yönlerden, hafif zaman zaman orta, yağış olan yerlerde kuvvetli olarak esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: Ankara: Parçalı ve çok bulutlu 18 İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 19 İzmir: Parçalı ve az bulutlu 25 Adana: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (Yağışların, doğu kesimlerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.) 24 Antalya: Parçalı ve az bulutlu 27 Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 16 Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 14 Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (Yağışların, yerel kuvvetli olması bekleniyor.) 11 Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (Yağışların, yerel kuvvetli olması bekleniyor.) 17