GENEL - 10 Ocak 2012 Salı 15:09

ULUDERE KAYMAKAMI, EŞİ VE ÇOCUĞUYLA BİRLİKTE ANKARA`DA

A
A
A
ULUDERE KAYMAKAMI, EŞİ VE ÇOCUĞUYLA BİRLİKTE ANKARA`DA

Uludere Kaymakamı Naif Yavuz, eşiyle birlikte Ankara’ya geldi. Naif Yavuz’un eşi Derya Yavuz, "Görüntüleri izlediğimde Kaddafi’nin linç görüntüleri aklıma geldi" dedi.
35 kişinin hayatını kaybettiği hava operasyonunun ardından taziye için gittiği Gülyazı köyünde saldırıya uğrayan Uludere Kaymakamı Yavuz, bugün Mariott Otel’de düzenlenen İdareciler Günü programına katıldı. Ankara’ya eşi Derya ve kızı Azra Yavuz ile gelen Yavuz, gazetecilerin sorularını cevapladı. Olaydan sonra Cumhurbaşkanı ve Meclis Başkanı’nın kendisini aradığını ve çok mutlu olduğunu belirten Yavuz, "Birbirimize olan sevgimizi kimse engelleyemez. Beni sürükleyen çocuğa dedim ki, ’Masum bir insanı
öldüreceksin de ne elde edeceksin. Belki de katil olacaksın’. Eşimi 1 yıl daha Uludere’de kalmaya ikna etmiştim. Bu olaydan sonra nasıl ikna edeceğim" diye konuştu.
Naif Yavuz’un eşi Derya Yavuz ise, "Görüntüleri izlediğimde Kaddafi’nin linç görüntüleri aklıma geldi" dedi. Yavuz, Uludere’de kalmaya devam edeceklerini vurguladı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir