YEREL HABERLER - 18 Ocak 2012 Çarşamba 10:42

BAŞKAN TANIK, ÇANKAYA TAPU MÜDÜRÜ İBRAHİM DULKADİR`İ ZİYARET ETTİ

A
A
A
BAŞKAN TANIK, ÇANKAYA TAPU MÜDÜRÜ İBRAHİM DULKADİR`İ ZİYARET ETTİ

Ankara-Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, yeni binalarında Çankayalı vatandaşlara hizmet vermeye devam eden Çankaya Tapu Müdürü İbrahim Dulkadir ve çalışanları ziyaret etti.
Esat Caddesi’nde 20 Aralık’ta hizmete giren yeni binada günde ortalama 1500 vatandaşın tapuyla ilgili sorunlarının çözüme kavuşturulduğu binayı Dulkadir ile birlikte gezen Çankaya Belediye Başkanı Tanık, tapu işlemlerini halletmeye gelen vatandaşlarla da sohbet etti. Çankaya’da bulunan 1 milyondan fazla taşınmaz mülkün bir ilçe için hiç de azımsanmayacak bir rakam olduğunu ifade eden Tanık, yeni bilgisayar sistemiyle düzene giren işlemleri yerinde gözlemlerken vatandaşların çok daha hızlı ve iyi hizmet
alabilmeleri için ilçede bulunan tüm binalara, taşınmazlara, sokaklara ve caddelere ilişkin bilgileri güncelleme projesi olan ’Kent Bilgi Sistemi Projesi’ni tanıttı.
Önceki senelerde olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Çankaya Tapu Müdürlüğü ile çok sıkı bir işbirliği ve eşgüdüm halinde çalışmayı sürdüreceklerini belirten Tanık, vatandaşların belediye ve tapu arasında en az ziyaretle sorunlarını çözebileceği, iş ve işlemlerini hızla halledebileceği bir birlikteliği oluşturduklarını ifade etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir