YEREL HABERLER - 07 Şubat 2012 Salı 16:13

SİNCAN BELEDİYESİ`NDEN MUHTAÇ AİLELERE YEMEK, ÇOCUKLARA SÜT

A
A
A
SİNCAN BELEDİYESİ`NDEN MUHTAÇ AİLELERE YEMEK, ÇOCUKLARA SÜT

Sincan Belediyesi bünyesinde bulunan aşevi ile yıllardır her gün yüzlerce muhtaç insana ulaşıyor.
Aşevinde pişen günde üç çeşit sıcak yemek, yaşlı, yatalak, yetim, düşkün yüzlerce insanın sofrasını şenlendiriyor. Belediye ekipleri hane sakinlerinin nüfusuna göre günde iki öğün yetecek kadar sıcak yemeği, çelik sefer tasları ve yanında yetecek kadar ekmeği ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar ulaştırıyor. Sincan Belediyesi aşevi, büyüklerin yemek ihtiyacını karşılarken, tespit edilen ailelerin okul öncesi tüm çocukları için vazgeçilmez besin kaynağı olan sütten de mahrum olmalarına izin vermiyor.
İlçedeki ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına da süt yardımında bulunan belediye, muhtaç aileler için çok önemli bir ihtiyaç kalemini de karşılamış oluyor.
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Bütün amacımız gerçekten ihtiyacı olan insanlarımıza bir nebze de olsa yardımcı olabilmektir. İhtiyaç sahiplerinin yemeklerini evine kadar götürüp bırakıyoruz. Sosyal güvencesi olmayan, dul, yetim, yaşlı ve özürlü vatandaşlarımız Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze başvurarak aşevimizden faydalanabilirler" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir