YEREL HABERLER - 05 Mart 2014 Çarşamba 13:41

Ankara İçin Yaşar Ve Yavaş El Ele Verdi

A
A
A
Ankara İçin Yaşar Ve Yavaş El Ele Verdi

CHP Yenimahalle Belediye Başkan Adayı ve mevcut Başkan Fethi Yaşar, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş’a destek vermeye devam ediyor.
CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Kazan’da halka seslendi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP milletvekilleri Bülent Kuşoğlu, İzzet Çetin, Sinan Aygün, CHP Kazan Belediye Başkan Adayı Necati Yılmaz, CHP Kazan İlçe Başkanı Mahmut Ayhan, Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan ve eski bakanlardan Yaşar Okuyan’ın da katıldığı mitinge Kazanlı vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Alanı saatler öncesinden dolduran vatandaşlar, Mansur Yavaş ve CHP lehine sloganlar atıp desteklerini gösterirken, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da Kazanlıları selamlamayı ihmal etmedi.
Ankara’nın kaynaklarını kendi parası gibi kullanacak yöneticilere ihtiyacı olduğuna vurgu yapan Yaşar, “Kaynaklarımız, halkın refahını sağlayacak, yüzünü güldürecek kadar çok. Yeter ki, doğru idareciler iş başına geçsin” dedi.
Yenimahalle’de 5 senedir doğru dürüst hizmet anlayışı ile herkesi kucakladıklarını ifade eden Yaşar, Yavaş’a tam destek verdi. Mansur Yavaş, Ankara’yı marka kent yapmak için yola çıktıklarını ifade ederek, “Harcadığımız her kuruşun hesabını vereceğiz. Kendimizi değil, halkımızı, etrafımızı değil esnafımızı zengin edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Mevcut yönetimi eleştiren Yavaş, “Mum dibine ışık vermiyor. Ankara’nın ilçeleri kalkınmıyor. Şimdi de Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan giriş kapıları projeleri ile Kazan, Kızılcahamam, Çamlıdere kapı dışında kaldı. Bundan sonra Ankara’nın, Kazan’ın öz değerlerini bilen insanlar görev başına gelecek. Her şeyden önce su ve ulaşım ucuzlayacak. Ben bu toprakların ekmeğini yemiş, suyunu içmiş biriyim. Seçildiğim zaman hepinizin hizmetkarı olacağım. Esnafa, üreticiye, çiftçiye sahip çıkacağım. Siz Kazanlı hemşehrilerime sesleniyorum, yerinizi yurdunuzu başkalarına satmayın. Toprağınızı kurda kuşa yem ettirmem. Artık kapısını çalacağınız bir kardeşiniz var” şeklinde konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu zaman parti rozetini çıkararak herkesi kucaklayacağını kaydeden Yavaş, karalama kampanyaları ile siyaset yapanları da eleştirerek, “O karaların hiçbiri bende tutmaz. Bunu yapanlar önce aynaya baksın” dedi.
CHP Kazan Belediye Başkan Adayı Necati Yılmaz da projelerini anlatarak, “Kazan vatanını, milletini, bayrağını sevenlerin yurdudur. Bizi de bağrınıza basarak hizmet etme heyecanımızı bir kat daha arttırdınız. Haksızlığa, yoksulluğa, yolsuzluğa dur demek için aday olduk” dedi.
Yavaş’a güveninin tam olduğunu belirten Yılmaz, “Kendisine kefiliz. Kazanması için elimizden gelen desteği vermeye yemin ettik” ifadelerini kullandı.
Ardından seçim ofisine geçen Yavaş ve Yaşar, Kazanlı vatandaşlarla sohbet etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir