YEREL HABERLER - 08 Mart 2014 Cumartesi 13:29

Yenimahalle Belediye Meclisi Son Kez Toplandı

A
A
A
Yenimahalle Belediye Meclisi Son Kez Toplandı

Yenimahalle Belediye Meclisi, 30 Mart yerel seçimleri öncesi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere son kez toplandı.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar başkanlığında toplanan mecliste, farklı partilerin verdiği 10 önerge komisyonlara oybirliğiyle havale edildi. Görevi sona eren meclis üyeleri, “Son yoklama imzalarını da attık” diyerek duygulu anlar yaşadı.
5 yıl boyunca büyük projelere imza attıklarını dile getiren Başkan Yaşar, mesai arkadaşlarına verdikleri hizmet için teşekkür etti. Yenimahalle halkının refahını artıracak projelere başlamadan önce birlikte karar aldıklarını belirten Yaşar, “Göreve geldiğim günden beri herkese eşit davranmaya çalıştım. Bilmeyerek sizleri kırdıysam özür dilerim. Önemli olan özel hayatımızda da dostluğumuzu devam ettirmek. Kapım sizlere her zaman açık” dedi.
Yenimahalle Belediye Meclisi’nde alınan kararlar sayesinde Yenimahalle’nin Türkiye’de en çok konuşulan ilçelerden birisi haline geldiğini kaydeden Yaşar, şunları söyledi:
“Büyük yatırımların olduğu bu dönemde, yaptığımız meclis toplantıları ile tarihe not düşecek kararlar almanın gururunu yaşıyorum. Bundan sonraki hayatınızda sağlık ve başarı diliyorum. Her şey için sizlere çok teşekkür ediyorum.”
Yaşar konuşmasının ardından meclis üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Meclis üyeleri, Yaşar’a teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir