YEREL HABERLER - 25 Mart 2014 Salı 16:28

Gölbaşı Belediyesi 49 Yaşında

A
A
A
Gölbaşı Belediyesi 49 Yaşında

GÖLBAŞI BELEDİYE BAŞKANI YAKUP ODABAŞI:
“HİZMET BAYRAĞI GURURLA DALGALANIYOR”
Gölbaşı Belediyesi’nin kuruluşunun 49. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, hizmet bayrağını başarıdan başarıya taşıdıklarını ve gururla dalgalandırdıklarını bildirdi. Başkan Odabaşı, başarılı çalışmalara imza atarak Gölbaşı’nı cazibe merkezi haline getirdiklerini söyledi.
Gölbaşı Belediyesi’nin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, şunları söyledi:
"Gölbaşımız, hepimize gurur veren bir şekilde gelişiyor ve güzelleşiyor. Böyle bir Gölbaşı'nda yaşamak da mutluluğumuzu artırıyor. 49 yıl önce köyden kente geçiş sürecini başlatanlardan devraldığımız gelişim bayrağını çok şükür gururla taşıdık.
Bu gün Gölbaşı'mızın her noktasına hizmet ulaşıyor. Yollarıyla, kaldırımlarıyla, temizliği, parkları, sosyal donatılarıyla, her yerde örnek gösteriliyor. Gölbaşı, Başkente göç veren bir köy iken, günümüzde Başkentin en çok tercih edilen ilçesi olmuştur.
Gölbaşı için hep birlikte yapacağımız daha çok iş bulunmaktadır. Gölbaşı’mızı bugünlere getirenlere şükran borçluyuz. Bugüne kadar ilçemize hizmet eden ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Gelecek nesillere yaşanabilir bir Gölbaşı bırakmak için aşkla, şevkle çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Gölbaşı’nın gelişmesi ve marka kent vizyonuna erişmesi için el ele verdik, vermeye de devam ediyoruz.
ÇAĞDAŞ GÖLBAŞI’NA ADIM ADIM
49 yıl önce köyden kente atılan bir adımın bizi getirdiği bu güzel noktadan, daha ileriye, daha güzele, daha çağdaş bir kent olma yolunda hızla ilerliyoruz.
Şükürler olsun ki, Gölbaşı Belediyesi olarak günümüzde denk bütçesiyle, yatırım imkânlarıyla, Ankara’mızın gelişimine yön veren bir konuma geldik. Sosyal belediyecilik anlayışıyla yaptığımız hizmetlerle, birçok vatandaşımızın ihtiyaçlarına cevap verdik. Hep birlikte Gölbaşı’nı marka şehir haline getirmekte önemli bir mesafeler kat ettiğimiz için sevincimiz ve mutluluğumuz büyüktür.
Bu duygularla Gölbaşı’mızın gelişim duvarına bir çivi çakan, yarınlara umutla bakmamız için bir adım atan, ilçemize emeği geçen herkese saygı ve şükranlarımı sunuyorum.”
KUTLAMALAR SEÇİM SONRASINDA
Bu arada Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 49. yıl kutlamalarının seçim yasaklarına denk gelmesi nedeniyle yapılamadığını bildirdi. Başkan Odabaşı, kuruluş yıl dönümü kutlamalarının seçimlerden sonra gerçekleştirileceğini söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir