YEREL HABERLER - 05 Nisan 2014 Cumartesi 15:08

Gökçek Mazbatasını Aldı

A
A
A
Gökçek Mazbatasını  Aldı

5. KEZ ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINI KAZANAN MELİH GÖKÇEK MAZBATASINI ANKARA ADLİYESİNDE DÜZENLENEN TÖRENLE ALDI
GÖKÇEK’E MAZBATASINI İL SEÇİM KURULU BAŞKANI RAMAZAN KAYA VERDİ
TÜRKER BEKTAŞ
5. kez Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Melih Gökçek, Ankara Adliye Sarayında düzenlenen törenle mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya’nın elinden aldı.
Büyük bir yarışın yaşandığı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinden galip çıkan ve 5. kez Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Melih Gökçek, mazbatasını aldı. Ankara Adliye Sarayında düzenlenen mazbata töreninde konuşan Gökçek, “Cenabı Allah 5. kez Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını lütfetti. Özellikle oy veren bütün Ankaralılara şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Buraya kadar zahmet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Sağ olan var olun” dedi.
Yaptığı kısa açıklamanın ardından Gökçek, mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya’nın elinden aldı. Gökçek’in mazbatasını almasının ardından salonda bulunan vatandaşlar Gökçek’i ayakta alkışladı. Mazbata ile birlikte poz veren Gökçek, Kaya’ya çiçek takdim etti. Gökçek daha sonra Ankara Adliye Sarayını önünde kendisini bekleyen binlerce vatandaşa hitap etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir