ASAYİŞ - 02 Mayıs 2026 Cumartesi 12:31

Ankara’daki bazı yollar "61. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu" etkinliği dolayısıyla araç trafiğine kapatılabilir

A
A
A
Ankara’daki bazı yollar "61. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu" etkinliği dolayısıyla araç trafiğine kapatılabilir

Ankara Emniyet Müdürlüğü, yarın gerçekleştirilecek "61. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu" organizasyonu dolayısıyla kentteki bazı yolların ihtiyaç duyulması halinde araç giriş ve çıkışına kapatılabileceğini bildirdi.


Ankara Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "03.05.2026 tarihinde düzenlenecek olan ‘61. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’ etkinliği ile ilgili olarak saat 06.00’dan itibaren ihtiyaç olması halinde; Cumhurbaşkanlığı Bulvarı’nın Fatih Sultan Mehmet Bulvarı ile Alparslan Türkeş Caddesi arasında kalan kısmı, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nın Mevlana Bulvarı ile Anadolu Bulvarı arasında kalan kısmı, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nın Strazburg Cadde Kavşağı ile Anadolu Meydanı arasında kalan kısmı, Beştepe Caddesi’nin Söğütözü Caddesi ile Alparslan Türkeş Caddesi arasında kalan kısmı, Alparslan Türkeş Caddesi’nin Cumhurbaşkanlığı Bulvarı ile Mevlana Bulvarı arasında kalan kısmı, Bahriye Üçok Caddesi’nin Mevlana Bulvarı ile Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi arasında kalan kısmı, Gazeteci Yazar Muammer Bostancı Caddesi’nin Bandırma Caddesi ile Beşevler Kavşak arasında kalan kısmı, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nin İnönü Bulvarı ile Beşevler Kavşak arasında kalan kısmı, Akdeniz Caddesi’nin Aşkabat Cadde ile Gençlik Caddesi arasında kalan kısmı, Gençlik Caddesi’nin Şehit Gönenç Caddesi ile Anıt Caddesi arasında kalan kısmı ve Anit Caddesi’nin tamamı, Dögol Caddesi’nin Beşevler Kavşak ile Anadolu Meydanı arasında kalan kısmı, Kazım Karabekir Caddesi’nin Anadolu Meydanı ile Agah Efendi Sokağı arasında kalan kısmı, Cumhuriyet Caddesi’nin Mevlana Bulvarı ile Kazım Karabekir Caddesi arasında kalan kısmı ve bu yollara bağlanan tüm cadde/sokakların tamamı çift yönlü olarak araç trafiğine kapatılacaktır" ifadeleri yer aldı.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Mersin Kuma saplana saplana tezahürat eşliğinde halat çektiler Mersin’in Silifke ilçesinde düzenlenen 2. Turan Cup Uluslararası Halat Çekme Turnuvası, farklı ülkelerden gelen sporcuların katılımıyla büyük heyecana sahne oldu. Türkiye Halat Çekme Federasyonu ile Avrupa Halat Çekme Federasyonu iş birliğinde gerçekleştirilen organizasyona 14 ülkeden 220 sporcu katıldı. Turnuvada Türkiye’nin yanı sıra Azerbaycan, Kırgızistan, Kazakistan, Rusya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Sudan, Afganistan, Bangladeş, Irak, Suriye, Yemen, Lübnan ve Afrika ülkelerinden sporcular mücadele etti. Erkekler, genç erkekler ve karışık kategorilerinde gerçekleştirilen karşılaşmalarda toplam 25 takım dereceye girebilmek için kıyasıya yarıştı. Uluslararası organizasyona Türkiye Halat Çekme Federasyonu Başkanı Eray Aldemir ile Avrupa Halat Çekme Federasyonu Asbaşkanı ve Azerbaycan Halat Çekme Federasyonu Başkanı Elnur Şikaliyev de katıldı. Turnuva sonrası açıklama yapan Türkiye Halat Çekme Federasyonu Başkanı Eray Aldemir, organizasyonun her geçen yıl daha da büyüdüğünü belirterek şunları söyledi: "Silifke’de çok güzel bir atmosfer oluştu. 14 ülkeden sporcuları burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Halat çekme sporunun uluslararası alanda gelişmesi adına önemli bir organizasyona imza attık. Sporcular arasında dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlenmesi bizim için çok değerli. Avrupa Halat Çekme Federasyonu ile birlikte bu turnuvayı büyüterek devam ettireceğiz. 3. Turan Cup organizasyonu ise Kazakistan’da düzenlenecek."