POLİTİKA - 11 Aralık 2025 Perşembe 13:18

Bakan Kacır bütçe görüşmelerine Togg T10F ile geldi

A
A
A
Bakan Kacır bütçe görüşmelerine Togg T10F ile geldi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, bütçe görüşmelerinin yapıldığı Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’na yerli otomobil Togg’un yeni modeli T10F ile geldi.


Bakan Kacır, 2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ve 2024 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi görüşmelerinin yapıldığı TBMM Genel Kurulu’na yerli otomobil Togg’un yeni modeli T10F ile geldi. Bakan Kacır makam aracı olarak kullandığı Togg’un ‘Oltu’ renkli T10F modeli ile Meclise gelirken, bakan yardımcıları da T10X modeli araçlarla Kacır’a eşlik etti.


Bakan Kacır, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile Meclis binası önünde görüştü. İki bakan, ardından birlikte Genel Kurul Salonu’na girdi.



Bakan Kacır bütçe görüşmelerine Togg T10F ile geldi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Afyon Dehşete düşüren olayda baba ve oğlu tutuklandı Afyonkarahisar’da 41 yaşındaki zihinsel engelli adamın evinde ölü bulunduğu olayla ilgili, babası ve ağabeyi "kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay, Bolvadin ilçesine bağlı Derekarabağ köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 41 yaşındaki Hıdır Aktaş isimli zihinsel engelli adam, dün sabah saatlerinde aile üyeleri tarafından yatağında hareketsiz yatarken bulundu. Aile üyeleri ardından 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerde Aktaş’ın öldüğü belirlendi. Soruşturmayı derinleştiren Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri Aktaş’ın vücudunun farklı noktalarında darpizleri tespit edilmesinin ardından talihsiz adamın babası K.A., ağabeyi B.A. ve yengesi H.A.’yı gözaltına aldı. Baba ve oğlu kasten öldürme suçundan tutuklandı Jandarmadaki işlemleri tamamlanan yenge H.A., ifadesinin ardından serbest bırakılırken, baba K.A., ağabeyi B.A. adliyeye sevk edildi. Baba ve oğlu savcılık sorgusunun ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından ’kasten öldürme’ suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Baba ve oğul mahkeme çıkışında cezaevine götürülürken gazetecilerin olayı neden gerçekleştirdikleri sorularını ise yanıtsız bıraktı. Engelli adam bakım evine yerleştirilemeden hayatını kaybetti Aile üyelerinin geçtiğimiz dönemlerde engelli adama şiddet uyguladıkları öne sürülürken, birkaç köy sakininin olayla ilgili ihbarda bulunduğu ve bunun üzerine Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin eve gelerek tutanak tuttukları öğrenildi. Ekiplerin ayrıca Aktaş’ın bir bakımevine yerleştirilmesi için çalışma başlattığı da belirtildi. Ancak Aktaş’ın bakımevine yerleştirilemeden hayatını kaybettiği kaydedildi.