ASAYİŞ - 07 Mayıs 2025 Çarşamba 01:22

Kontrolden çıkan araçlar kaza yaptı: 2 farklı kazada 3 kişi yaralandı

A
A
A
Kontrolden çıkan araçlar kaza yaptı: 2 farklı kazada 3 kişi yaralandı

Ankara’nın Çubuk ve Sincan ilçesinde sürücülerin araçlarının kontrolünü kaybetmesi nedeniyle yaşanan 2 ayrı kazada toplamda 3 kişi yaralandı.


Edinilen bilgilere göre saat 23.00 sıralarına Çubuk ilçesi Ankara Bulvarı, Halil Şıvgın Devlet Hastanesi önünde bir araç kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 2 kişi sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye sevk edilirken kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Bir başka kaza ise Sincan ilçesi 12’nci Cadde üzerinde meydana geldi. İddialara göre yola çıkan yayaya çarpmamak için manevra yapan aracın sürücüsü önce ağaca, sonrasında ise duvara çarparak durabildi. Kazada aracın sürücüsü yaralandı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Van Kardan dolayı mahsur kalanlara kumanya desteği Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara kumanya desteği yapıldı. Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara yönelik yardım çalışmalar, Van Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü koordinasyonunda aralıksız devam ediyor. Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımın aksadığı güzergâhlarda mahsur kalan araçlarda bulunan vatandaşlara, AFAD arama kurtarma ekipleri ile Hayrat Arama Kurtarma ekibi tarafından gıda ve sıcak içecekten oluşan kumanya yardımı ulaştırıldı. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla sahada görev yapan ekipler, ilgili kurumlarla koordineli şekilde çalışmalarını sürdürüyor. AFAD koordinesinde; emniyet, jandarma, karayolları, Kızılay, belediye ekipleri ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalarda, vatandaşların can güvenliği öncelikli tutuldu. Olumsuz hava şartlarının etkisini sürdürmesi nedeniyle ekipler 7-24 görevinin başında. Yetkiler tarafından yapılan açıklamada, "Vatandaşların zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları, yapılan meteorolojik ve resmi uyarıları dikkate almaları ve güncel yol durumunu takip etmeleri konusunda hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz. Karla mücadele ve yardım çalışmalarımız hava şartları normale dönene kadar kesintisiz şekilde devam edecektir" denildi.