YEREL HABERLER - 27 Ekim 2016 Perşembe 11:19

Tütüncü, İsmail Hakkı Kaya İlköğretim Okulu ek derslik inşaatını inceledi

A
A
A
Tütüncü, İsmail Hakkı Kaya İlköğretim Okulu ek derslik inşaatını inceledi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İsmail Hakkı Kaya İlköğretim Okulu’nun ek derslik inşaatını ziyaret etti.
Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, İsmail Hakkı Kaya İlköğretim Okulu’na yapılacak 24 derslikli ek bina yapımı çalışmasını ziyaret etti. Tütüncü, görev süresince ilçedeki 56 yeni okulun yapımına destek olmuştu. Çalışanlarla sohbet eden Tütüncü, çocukların sevgi gösterileriyle karşılaştı.
Yeni sezona hazır olacak
İçinde spor ve konferans salonunun da yer alacağı 24 derslikli ek okul binasının Teomanpaşa ile çevre mahallelerinin en önemli isteklerinin başında geldiğini belirten Tütüncü, temel atma için başlatılan kazı çalışmasında sona yaklaşıldığını açıkladı. Binanın 2017- 2018 eğitim sezonuna yetiştirilmesi için işin takipçisi olacaklarını anlatan Tütüncü, çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sağlamak için elerinden gelen gayreti göstermeye devam edeceklerinin altını çizdi.
Daha çok yatırım olacak
İlçedeki eğitim yatırımlarıyla geçen yıl örnek olduklarını belirten Tütüncü, 2016- 17 yatırımlarının da örnek ve güzel bir yıl olacağı sözünü verdiklerini hatırlattı. Gelecek yıl daha fazla eğitim hizmetleri planladıklarını duyuran Tütüncü, “Eskiyen okul binaları bir bir yenileniyor. Yeterli olmayan binaları da güçlendiriyoruz. Mahallelerin eğitim sorunlarıyla da yakından ilgileniyoruz. Daha güzel eğitim alanları kazandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir