ASAYİŞ - 27 Mayıs 2017 Cumartesi 13:42

Alanya’da uyuşturucu tacirlerine büyük darbe

A
A
A
Alanya’da uyuşturucu tacirlerine büyük darbe

Antalya’nın Alanya ilçesinde jandarmanın yaptığı operasyonda 21 bin 308 kök Hint keneviri ile 20 kilo 800 gram esrar ele geçirildi.

Antalya’nın Alanya ilçesinde jandarmanın yaptığı operasyonda 21 bin 308 kök Hint keneviri ile 20 kilo 800 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alırken, bir kişinin de arandığı belirtildi.


Uyuşturucu yetiştirdiği ve ticaretini yaptığı bilgisine ulaşan Antalya İl Jandarma Komutanlığı ve Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri dün akşam saatlerinde kırsalda bulunan İmamlı Mahallesi’ndeki bir eve operasyon düzenledi.


Operasyonda evin bahçesine ekili vaziyette 21 bin 308 kök Hint keneviri ele geçilirken, evde yapılan aramalarda ise kurutulmaya bırakılmış 20 kilo 800 gram esrar, esrar satışında kullanılan elektronik terazi, 100 gram esrar tohumu ile ruhsatsız av tüfeği bulundu. Olayla ilgili ev sahibi olduğu tespit edilen D.E., gözaltına alınırken, bir şüphelinin ise arandığı belirtildi. Gözaltına alınan şüpheli jandarma komutanlığındaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Diyarbakır AK Partili Raşit Ocak: "İşçilere yapılan baskı ve hukuksuzluklara karşı gerekli adımları atacağız" AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Raşit Ocak, seçimden sonra DEM’li belediyelerin bazılarının işçi çıkarmasına tepki göstererek, "İşçilere yapılan baskı ve hukuksuzluklara karşı gerekli adımları atacağız" dedi. AK Parti İl Başkanı Mehmet Raşit Ocak, seçimin ardından DEM’li belediyelerin ilk icraatının işten çıkarmalar ve emekçileri işlevsiz ve verimsiz hale getiren mobbing uygulamaları olduğunu ileri sürdü. Ocak, "Belediyelerde işçi kıyımı devam ederken, şimdi de eski çalışan emekçi kardeşlerimizin bir kısmı, kadrolarına bakılmadan temizlik işleri müdürlüğü emrinde görevlendirilmeye başlandı. Özetle DEM’li belediyelerde çalışma hayatını düzenleyici, işçi ve işveren ilişkilerinde çalışma barışının sağlanmasını kolaylaştırıcı adımlar yerine; yasa, kanunlar ve evrensel insan hakları çiğnenerek zulüm dönemi başlamıştır. Söz konusu DEM’li belediyelerde emekçi kardeşlerimize yapılan baskı ve hukuksuzluklara karşı gerekli adımları atacağız. İşten çıkartma, iş yeri değiştirme, mobbing, onur kırıcı davranışlar, ayrımcılık ve ötekileştirme çabalarına karşı; emekçi kardeşlerimizle hukuki mücadele başlatacağız. İlimizde mağdur ve mazlum olmuş bütün belediye çalışanlarının ve emekçilerinin yanında duracağız. İşçilerimize emekçilerimize yönelik baskı, tehdit, işten çıkarmalar son bulana kadar haklı mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.