YEREL HABERLER - 27 Aralık 2011 Salı 15:18

OLİMPOSGAZ`DAN DUYURU

A
A
A
OLİMPOSGAZ`DAN DUYURU

OLİMPOSGAZ tarafından yapılan yazılı açıklamada, Antalya merkez ve doğusuyla Serik ilçesine doğal gaz sağlanacağı bildirildi.
’Doğu Orta Basınç Çelik Hattı’nın çalışmalarının tamamlandığı bildirilen açıklamada, “29 - 30 Aralık Perşembe ve Cuma günü, Kepez’den başlayarak, Muratpaşa, Aksu, Kadriye, Belek ve Serik’e kadar uzanan çelik hattının son 50 kilometrelik bölümünün devreye alınma işlemi gerçekleştirilecektir. Söz konusu gaz verme işlemi; Aksu Tesisler Caddesi ( Kundu Turizm Yolu) ve Serik Atatürk Caddesi üzerindeki vana noktasında yapılacaktır. Bu işlem sırasında boru içerisine yüzde 100 doğal gaz doluncaya kadar atmosfere yüksek debide hava ve gaz karışımı atılacağından gürültü çıkması ve bir miktar sarımsak kokusu hissedilmesi muhtemeldir” denildi.
Aksu Tesisler Caddesi ve Serik Atatürk Caddesi’ne yakın bölgelerde hissedilebilecek gazın devreye alınma işlemiyle ilgili olarak ise, başta Antalya Valiliği olmak üzere, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa, Aksu, Kadriye, Belek ve Serik Belediyesi’ne bilgi verildiği belirtilen açıklamada, “Yapılacak gazın devreye alınma işlemi rutin bir prosedür olup, gerekli tüm teknik ve çevre güvenlik önlemleri alınmıştır” ifadelerine yer verildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir