ASAYİŞ - 16 Ocak 2012 Pazartesi 09:59

KENDİSİNE YARDIM EDEN POLİSİ YARALADI

A
A
A
KENDİSİNE YARDIM EDEN POLİSİ YARALADI

Alanya ilçesinde, kız arkadaşıyla kavga ettikten sonra denize atlayarak intihara teşebbüs eden 23 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede kendisine yardımcı olmak isteyen hastane polisine neşterle saldırdı. Olayda yaralanan polis tedavi altına alındı.
Alanya’nın Tosmur beldesinde kız arkadaşıyla tartışan Cemil A. (23), tartışma sonrası denize atlayarak intihara teşebbüs etti. İhbar üzerine gelen polisler, sudan çıkarılan Cemil A. için ambulans çağırıldı. Ambulansla Alanya Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Cemil A, acil servise alındığında doktor ve görevli personele saldırmaya başladı. Bu sırada olaya müdahale eden hastane polisi Hüsnü Mülayim de zanlıyı etkisiz hale getirmek istediği sırada Cemil A. eline geçirdiği neşterle polis memurunun yüzünü ve
boynunu bıçakladı. Kanlar içinde kalan polis memuru, yaralı vaziyette olmasına rağmen zanlıyı etkisiz hale getirerek kelepçeledi. Özel güvenlik görevlileri tarafından gözetim altına alınan ve zarar vermesi engellenen Cemil A, hastaneye gelen takviye polis ekipleri tarafından teslim alındı. Zanlı, sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis Hüsnü Mülayim de tedavi altına alındı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir