YEREL HABERLER - 19 Ocak 2012 Perşembe 16:15

MANAVGAT ADLİYESİNE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAK

A
A
A
MANAVGAT ADLİYESİNE  SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAK

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Ağır Ceza Mahkemesinde sözleşmeli olarak istihdam edilmek üzere 17 zabıt katibi, 4 mübaşir, 2 kaloriferci, 1 şoför ve 1 elektrik teknisyeni alınacağı açıklandı.
Manavgat Adalet Komisyonu Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, başvurular 23 Ocak ve 3 Şubat 2012 tarihleri arasında yapılacak. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe giren Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin Esaslar ile bu esaslarda değişiklik yapan 29/3/2009 tarihli ve 27184 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Bakanlar Kurulu Kararının 4 üncü maddesine göre, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında Manavgat Ağır Ceza Merkezinde istihdam edilmek üzere toplam 17 sözleşmeli zabıt katibi, 4 sözleşmeli mübaşir, 2 sözleşmeli kaloriferci, 1 sözleşmeli şoför, 1 sözleşmeli teknisyen alınacağı kaydedildi.
Açıklamada, istenilen evraklar ve başvuru formunun Manavgat Adliyesi resmi internet sitesi olan http://www.manavgat.adalet.gov.tr adresinden ve Manavgat Adliyesi Komisyon Kaleminden temin edilebileceği bildirildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir