SPOR - 29 Eylül 2022 Perşembe 16:17

Başkan Sözen Kick Boks şampiyonunu ağırladı

A
A
A
Başkan Sözen Kick Boks şampiyonunu ağırladı

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, İstanbul’da düzenlenen Kick Boks Dünya Kupası’nda Dünya şampiyonu ve ardından da Türkiye şampiyonu olan 17 yaşındaki Manavgatlı sporcu Neşe Özcan’ı ağırladı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, İstanbul’da düzenlenen Kick Boks Dünya Kupası’nda Dünya şampiyonu ve ardından da Türkiye şampiyonu olan 17 yaşındaki Manavgatlı sporcu Neşe Özcan’ı ağırladı.


Hedefspor Klübü sporcusu olan Neşe Özcan’a, ailesi ve antrenörü Muhsin Türk de eşlik etti. İtalya’da yapılacak olan ve 165 ülkeden 3 bin sporcunun katılacağı Kick Boks Dünya Şampiyonası’nda mücadele edecek olan Neşe Özcan, müsabakalara sıkı bir şekilde hazırlandığını belirtti. Genç şampiyonla uzun uzun sohbet eden Sözen, Manavgatlı Neşe Özcan’ın almış olduğu başarılardan dolayı gurur duyduklarını belirtti.


Başkan Şükrü Sözen, “Manavgat’ımızın evladı Neşe Özcan kızımız, göstermiş olduğu büyük başarıyla hem ailesinin hem de bizlerin göğsünü kabarttı. Bizler de Manavgat Belediyesi olarak her zaman spora ve sporcuya destek olmaya özen gösterdik. Bu kentin evlatları her şeyin en iyisini hak ediyor. Genç sporcumuz Neşe’ye ve tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Manavgat’ı en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyorum” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Erzincan 24 Erzincanspor’da denetim süreci bakanlık aşamasında 24 Erzincanspor Kulübü, uzun süredir kamuoyunda merak konusu olan denetim raporuna ilişkin sürecin geldiği aşamayı açıklamak zorunda kaldı. Kulüp, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne yaptığı başvuru sonucunda Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan gelen yanıtı kamuoyu ile paylaştı. Yapılan açıklamaya göre, kulübün talebi üzerine başlatılan denetim süreci kapsamında görevlendirilen müfettişler incelemelerini tamamladı. Hazırlanan İnceleme/Denetim Raporu’nun, Bakanlık Makamı onayının ardından resmî işleme alınacağı bildirildi. Ancak raporun içeriğine dair herhangi bir bilgi paylaşılmaması dikkat çekti. Kamuoyunda oluşan soru işaretlerine rağmen sürecin hâlen Bakanlık onay aşamasında olması, kulüp yönetimine yönelik eleştirileri de beraberinde getirdi. Açıklamada, sürecin ne zaman tamamlanacağına dair net bir takvim verilmezken, yalnızca "süreç tamamlandığında bilgilendirme yapılacağı" ifadeleriyle yetinildi. Kulüp yönetimi, şeffaflık ve hesap verebilirlik vurgusu yapsa da, raporun sonuçlarına ilişkin belirsizlik devam ediyor. Denetim sürecinin sonucu, hem spor kamuoyu hem de Erzincanlı futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor. Gözler şimdi, Bakanlık tarafından onaylanması beklenen denetim raporunun kamuoyuna açıklanıp açıklanmayacağına çevrilmiş durumda. Öte yandan bugün 24 Erzincanspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı, ilk oturumda yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 2 Ocak Cuma günü yeniden yapılacak.
Aydın Aydın Valiliği’nden don ve buzlanma uyarısı Aydın genelinde hava sıcaklıklarının hissedilir derecede düşmesi beklenirken, Aydın Valiliği vatandaşları don ve buzlanmalara karşı uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre, 26 Aralık 2025 Cuma gününden itibaren Aydın genelinde hava sıcaklıklarının hissedilir derecede azalması bekleniyor. Tahminlere göre sıcaklıkların 0 derece civarına kadar düşebileceği, gece ve sabah saatlerinde don ve buzlanma olaylarının görülebileceği bildirildi. Beklenen olumsuz hava şartlarının kara, hava ve deniz ulaşımında aksamalara yol açabileceği tahmin edilirken, tarımsal faaliyetlerin sürdüğü bölgelerde ise zirai don riski bulunduğu belirtildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Aydın Valiliği, vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları için uyararak açıklamasında "Yapılan son değerlendirmelere göre 26 Aralık 2025 Cuma gününden itibaren ilimiz genelinde hava sıcaklıklarının hissedilir derecede azalması beklenmektedir. Sıcaklıkların 0 derece civarına kadar düşebileceği, gece ve sabah saatlerinde don ve buzlanma görülebileceği, kara, hava ve deniz ulaşımında aksamalara yol açabileceği, tarımsal faaliyetlerin devam ettiği bölgelerde zirai don riski bulunduğu değerlendirilmektedir. Vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları, Meteoroloji’nin tahmin ve uyarılarını takip etmeleri önemle rica olunur" ifadeleri yer aldı.