YEREL HABERLER - 13 Şubat 2014 Perşembe 13:52

Matso Girişimcilik Eğitimi Düzenliyor

A
A
A
Matso Girişimcilik Eğitimi Düzenliyor

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliği ile girişimcilere yönelik ücretsiz girişimcilik eğitimi düzenleyeceklerini söyledi.
MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, KOSGEB işbirliği ile ilçedeki girişimcilere yönelik ücretsiz girişimcilik eğitimi vereceklerini belirtti. Amaçlarının girişimcilik kültürünü yaygınlaştırarak, başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak olduğunu kaydeden Boztaş, “MATSO ve KOSGEB işbirliğiyle girişimci adaylara yönelik olarak 70 saat sürecek, ücretsiz uygulamalı girişimcilik eğitimi düzenleyeceğiz. Eğitim ile girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak, girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak, eğitim sonunda girişimci adaylarının kendi iş fikirlerine yönelik iş planlarını hazırlayabilecek bilgi ve deneyimi kazanmaları hedefliyoruz” dedi.
ÖN BAŞVURULAR 13-18 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA
Boztaş, ön başvuruların 13-18 Şubat tarihleri arasında MATSO hizmet binasında faaliyet gösteren KOSGEB Temsilciliği'ne yapılabileceğini söyledi. Ön başvuruların ardından belirlenecek 60 kişinin eğitimlere katılabileceğini belirten Boztaş, 30’ar kişilik 2 sınıftan oluşan gruplardan birinin 24 Şubat - 04 Mart tarihleri arasında, diğer grubun ise 10 Mart -18 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi ”ne katılabileceğini ifade etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir