YEREL HABERLER - 22 Şubat 2014 Cumartesi 14:21

Antalya’da Yerel Seçimlere Doğru

A
A
A
Antalya’da Yerel Seçimlere Doğru

Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Günde beş farklı noktada seçim çalışması yapan Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut, meclis üyesi adayları ile birlikte Lara’da esnafı ziyaret etti. Özgürlük Bulvarı hattı üzerinde esnafı ziyaret eden Bulut, Muratpaşa’nın 15 yıllık makus talihini yeneceğini, hizmetin bir kaç park yapmak olmadığını söyledi. Bulut, “Muratpaşa’da esnafımız, vatandaşımız hizmete susamış. Gördüğümüz ilgiden çok memnunuz. Her mahallenin eksikliklerini tespit ettik. İnşallah Büyükşehir Belediyesi’ni de kazanacağız ve Menderes Türel başkanımla beraber Antalya ve Muratpaşa hizmet nasıl yapılırmış görecek” dedi.
Yenigün Mahallesi’nde de vatandaşlarla bir araya gelen Cihan Bulut, 15 yıldır mahalleye yapılan tek şeyin bir adet kapalı pazar olduğunu söyledi. Kendilerinin göreve gelmesi halinde mahalleye spor salonları, parklar yapacaklarını belirten Bulut, hizmetin 56 mahalleye eşit olarak yansıtılacağını ifade etti. Bulut, “Yenigün Mahallesi benim çocukluğumun geçtiği mahalledir. Burada beni hepiniz tanırsınız. Ben ne söylersem şimdiye kadar yaptım. Sözümüz senettir” dedi.
Lara Tenis İhtisas Kulübü’nün davetine de katılan Bulut, projelerini paylaştı. Lara Tenis Kulübü’nün Antalya’nın,Muratpaşa’nın yüz akı saygın bir kulüp olduğunu söyleyen Bulut, “Siz üyelerle birlikte güzel işler yapacağız. Tenis için ayrı bir sahamız olacak. Sadece tenis için değil diğer tüm spor branşları ile alakalı sosyal çalışmalarımız olacak. Sağlıklı bir şekilde yürüyüş yapabilmek, spor yapabilmek Muratpaşalıların hakkıdır. Bu işin gönüllülüğünü yapan sizlerle birlikte hareket etmeye söz veriyorum” dedi.
Muratpaşa’da entegre spor alanlarının olması gerektiğini söyleyen Bulut, “Muratpaşa’da çok güzel işler yapacağız. Problemli olan sıkıntılı olan yerler için özel çalışma planlarımız var. Sizlerle birlikte bu problemleri çözeceğiz” dedi.
Lara Tenis İhtisas Kulübü Başkanı Sedat Belen de, Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut’a başarılar dileyerek, Atatürk portreli bir plaket verdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir