EĞİTİM - 01 Şubat 2024 Perşembe 15:08

Alanya’da milli eğitim personeline 30 bin liralık promosyon anlaşması

A
A
A
Alanya’da milli eğitim personeline 30 bin liralık promosyon anlaşması

Antalya’nın Alanya ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından promosyon ihalesi gerçekleştirildi. İhale sonucunda İlçe Milli Eğitim çalışanlarına ödenecek 30 bin liralık promosyon bedelinin Türkiye’de şimdiye kadar ödenen en yüksek meblağ olduğu belirtildi.


Alanya İlçe Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde promosyon ihalesi hizmet binasında gerçekleştirildi. İhaleyi Alanya’da özel bir banka kazanırken, personellere verilecek 30 bin lira promosyon bedelinin Türkiye’de şu ana kadar ödenen en yüksek promosyon bedeli olduğu ifade edildi.



"Şu ana kadar ülkemizde ödenen en yüksek promosyon oldu"


Konuyla ilgili açıklama yapan Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, şunları söyledi: “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından tüm sendika başkanları ile bir araya gelerek şeffaf bir şekilde yürütülen ihale sonucu 4 bin personeli kapsayan promosyon ihalesini Alanya’da özel bir banka şubesi kazandı. 15 Şubat tarihinde bir defada peşin ödenmek üzere personelimize kişi başı 30 bin lira ödenecek. 30 bin lira promosyon bedeli şu ana kadar ülkemizdeki mili eğitim camiasında ödenen en yüksek promosyon oldu."


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkında karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan karar ile birlikte, Lüksemburg Büyük Dükalığı nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine, Avrupa Birliği nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilcisi Faruk Kaymakçı atandı. Avrupa Birliği nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilciliğine, İkili İlişkiler Genel Müdürü Yaprak Balkan, Karadağ nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine ise Yurtdışı Tanıtım ve Kültürel İşler Genel Müdürü Ayda Ünlü atandı. Ayrıca karar ile birlikte, Strateji ve Bütçe Başkanlığında açık bulunan Plan ve Programlar Genel Müdür Yardımcılığına Serdar Altay, Sektörler ve Kamu Yatırımları Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet Cem Fendoğlu, Devlet Yardımları Genel Müdür Yardımcılığına Volkan Öz, Ekonomik Modelleme ve Konjonktür Değerlendirme Genel Müdür Yardımcılığına Önder Demirezen ve Birinci Hukuk Müşavirliğine Zuhal Edis atandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında ise açık bulunan Milli Emlak Genel Müdür Yardımcılığına Değer Ecer ve Yüksek Fen Kurulu Üyeliğine Hasan Bebek atandı. Bakanlıkta açık bulunan Başmüfettişliğe ise Müfettiş Yakup Yıldırım getirildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünde 4. Bölge Müdürü Ayşe Gemici ve 15. Bölge Müdürü Abdulkerim Kaya görevden alındı ve yerlerine 4. Bölge Müdürü olarak Murat Ayvazoğlu ve 15. Bölge Müdürü olarak Bayram Doğan atandı. Karar ile birlikte Sağlık Bakanlığına açık bulunan Hukuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına Hakan Bozkurt atandı.