ASAYİŞ - 20 Aralık 2025 Cumartesi 03:10

Antalya’da markette cinayet: 2 ölü

A
A
A

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir markette meydana gelen olayda, işyeri sahibi tartıştığı 2 kişiyi tabancayla vurarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, Abdulkadir Erkan (33) ve Nurettin Süleyman Ertem (56), Mimar Sinan Mahallesi Manavgat Caddesi üzerinde bulunan ve aralarında daha önceden husumet bulunduğu iddia edilen Ömer Y’ye ait bir markette alkol aldılar. Bir süre sonra tarafların arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşmesi sonucu Ömer Y., ruhsatsız tabanca ile Abdulkadir Erkan ve Nurettin Süleyman Ertem’e ateş etti.

Antalya’da markette cinayet: 2 ölü

Silah sesini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ekipleri ve Manavgat Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler sevk edildi. İşyeri sahibi Ömer Y., olay yerine gelen ekiplere olayda kullanılan ruhsatsız tabancayla teslim olurken, sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde yerde yatan 2 kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi. Ömer Y. polisler tarafından emniyete götürüldüğü sırada ’Çökmek istediler. Onun için öldürdüm’ dediği ileri sürüldü.

Antalya’da markette cinayet: 2 ölü

Yaşamını yitiren Abdulkadir Erkan ve Nurettin Süleyman Ertem’in cenazeleri Manavgat Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme, Adli Tabip ve Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Arif Kaplan

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Esenyurt’ta şiir ve muhabbet dolu Ramazan akşamı Esenyurt Belediyesi’nin geleneksel Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda şair Dursun Ali Erzincanlı, en güzel şiirlerini seslendirdi. Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan iftar çadırında gerçekleşen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ramazan ayının manevi atmosferinde düzenlenen programda Erzincanlı, özellikle Peygamber sevgisini anlatan şiirleriyle dinleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Okunan dizeler sırasında birçok vatandaş gözyaşlarına hakim olamadı. Şiir dinletisi boyunca çadırı dolduran Esenyurtlular, Ramazan akşamını hem manevi hem de kültürel bir etkinlikle geçirme fırsatı buldu. "Allah iyileri çoğaltsın, kötülere fırsat vermesin" Programda konuşan Dursun Ali Erzincanlı, Esenyurtlularla buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: "Ramazan-ı Şerif’iniz mübarek olsun. Hepinizi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Başta bizleri sizlerle buluşturan Esenyurt Belediye Başkanı Can Aksoy beyefendiye ve değerli ekibine teşekkür ediyorum. Bir sanatçı ya da bir şair olarak programlarımıza insanımızın gösterdiği teveccüh bizi mutlu ediyor. Yaklaşık 25 yıldır bu çalışmaları yapıyorum. Peygamber Efendimiz konulu bir program olması sebebiyle buradan çok mutlu ayrılıyorum. Allah iyileri çoğaltsın, kötülere fırsat vermesin." "Esenyurt’ta Ramazan gerçekten coşkulu geçiyor" Programa katılan vatandaşlardan Nazlı Turan ise etkinliğin manevi atmosferine dikkat çekerek, "Dini ve manevi açıdan çok hoş bir akşam oldu. Çok severek dinledik. Hocamızın emeğine, yüreğine sağlık. Böyle bir organizasyon düzenlediği için Esenyurt Belediyesi’ne de teşekkür ederiz. Esenyurt’ta Ramazan gerçekten coşkulu geçiyor. Özellikle çocuklar için çok güzel etkinlikler var. Onlar mutluysa biz de mutluyuz" ifadelerini kullandı.
İstanbul Esenyurt’ta binaya tırmanan şahıs camda asılı duran elbiseleri çaldı: O anlar kamerada Esenyurt’ta bir şahıs, 5 katlı binanın korkuluklarına tırmanarak birinci kattaki dairenin pencere önünde asılı duran elbiseleri çaldı. Yaşanan o anlar ise güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Olay, dün akşam saatlerinde Esenyurt ilçesi Yunus Emre Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, sokağa gelen bir şahıs, 5 katlı binanın birinci katındaki dairede pencerelerin önündeki çamaşırlıkta asılı duran elbiseleri çaldı. Yaşanan o anlar ise güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde, şahsın apartmanın önündeki korkuluklara tırmanarak birinci katta bulunan dairenin pencere önünde bulunan asılı kıyafetleri çaldığı anlar yer aldı. Yaşanan olay sonrasında şahıs tırmandığı korkuluklardan inerek gözden uzaklaştı. Olayın ardından apartman sakinlerinin karakola giderek şikayetçi olduğu öğrenildi. "Esenyurt’ta örümcek adamımız eksikti. Diyecek bir şey bulamıyorum" Yaşanan o anları sosyal medya üzerinde gören ve şaşkınlık yaşadığını ifade eden Mehmet Emanet isimli vatandaş, "Bir örümcek adamımız eksikti. Diyecek bir şey bulamıyorum. İnsanlar evlerinin camına dahi bir şey asamaz oldu. Korkuluklar var. Camlar kapalı. Adam bu sefer korkuluklara tırmanıp birinci kattaki elbiseleri çalmış. Bundan sonraki evre her halde üçüncü dördüncü kata kadar tırmanacaklar. Engel tanımıyorlar. Bununla ilgili nasıl bir önlem alınabilir hiçbir fikrim yok" dedi.