SPOR - 05 Ocak 2026 Pazartesi 09:40

Pendikspor’un savunmacısı Berkay Sülüngöz: "Şampiyonluğa oynuyoruz ve hedefimiz net"

A
A
A

Trendyol 1. Lig’de ilk devreyi ikinci sırada tamamlayan Pendikspor’un savunma oyuncusu Berkay Sülüngöz, sezon sonu hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Pendikspor, Antalya’nın Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi’nde bulunan bir otelde devre arası hazırlıklarına devam ediyor. İstanbul ekibinde ilk yarıda 12 lig maçında forma giren 29 yaşındaki savunma oyuncusu Berkay Sülüngöz, İhlas Haber Ajansı’na (İHA) açıklamalarda bulundu. Sülüngöz, sezonu güçlü bir performansla geçirdiklerini belirterek, "Bizim için oldukça iyi bir ilk yarı oldu. Şu anda ligde ikinci sıradayız. Dışarıdan bakıldığında sürpriz bir takım gibi görünebiliriz ancak biz sezon başından bu yana şampiyonluğu hedefleyen bir ekibiz. Bunu kendi aramızda sık sık konuştuk. İlk yarı performansımız da bu hedefle örtüşüyor" dedi.

Pendikspor’un savunmacısı Berkay Sülüngöz:

"Ligdeki konumumuz takımın moralini de yukarıda tutuyor"

Bireysel performansına da değinen Berkay Sülüngöz, sakatlıklar nedeniyle zaman zaman zorlandığını ifade ederek, "Benim için biraz inişli çıkışlı bir dönem oldu. Sakatlıklar yaşadım ancak şu anda her geçen gün daha iyiye gidiyorum. Kamp ortamımız çok güzel ve neşeli geçiyor. Ligdeki konumumuz takımın moralini de yukarıda tutuyor" diye konuştu.

"Şampiyonluğa oynuyoruz ve hedefimiz net"

Takım içindeki uyumun başarıda önemli rol oynadığını vurgulayan başarılı futbolcu, "Şampiyonluğa oynuyoruz ve hedefimiz net. Bunun en önemli sebeplerinden biri takım içindeki aile ortamı. Herkes birbiriyle çok iyi anlaşıyor ve bunun sahaya yansıdığını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Pendikspor’un savunmacısı Berkay Sülüngöz:

"Taraftarlarımızın desteği bize büyük bir itici güç veriyor"

Sülüngöz, taraftar desteğine de ayrı bir parantez açarak, "Taraftarlarımız bizi her zaman çok iyi destekliyor. İç sahada tribünler dolu oluyor, deplasmanlarda da yanımızdalar. Adeta 12. adamımız gibiler. Bu destek bize büyük bir itici güç veriyor" cümlelerine yer verdi.

"Geçtiğimiz hafta dünya evine girdim. Çok mutluyum"

Özel hayatına da değinen 29 yaşındaki futbolcu, geçen hafta evlendiğini belirterek, "Geçtiğimiz hafta dünya evine girdim. Çok mutluyum. Devre arasına denk getirdik çünkü eşim Almanya’da yaşıyor ve uzak mesafe ilişki zordu" şeklinde konuştu.

"Takım olarak ikinci yarıda elimizden gelenin en iyisini yapacağız"

Daha önce Pendikspor ile Süper Lig’de mücadele ettiğini hatırlatan Berkay Sülüngöz, "Şimdi de hedefimiz yeniden o seviyeye çıkmak. Bunun için takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

Arda Akın Akkoca - Faik Güven Yılmaz - Mehmet Salih Eser 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Kurşunlanan evde anne-oğul yaralandı Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde iddiaya göre alacak verecek meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan 2 aile arasında çıkan kavgada 2 ikamet kurşunlandı. Kurşunlanan ikametin birinde anne ve oğlu saçmaların isabet etmesi sonucu yaralandı. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Battalgazi Mahallesi Derinçay Sokak’ta meydana gelen olayda, iddiaya göre daha önceden aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan 2 aile arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından E.U. ve D.U. tüfekle anne N.E. ve oğlu İ.E.’nin yaşadığı ikamete ateş açtı. Olayda, N.E. ve İ.E. saçmaların isabet etmesi sonucu yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de anne ve oğlunu olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda şüpheliler E.U. ve D.U. yakalanırken, aynı saatler içerisinde olayla bağlantılı olduğu düşünülen bir kurşunlama olayı daha gerçekleşti. Yine Battalgazi Mahallesi’nde bulunan Nazır Geçidi Sokak üzerinde kimliği belirsiz şahıslar tarafından bir ikamete ateş açıldı. Kurşunlar ikamete isabet ederken, olayda yaralanan olmadı. Polis ekipleri ikinci kez gerçekleşen kurşunlama olayının şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. , Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.