ASAYİŞ - 24 Haziran 2024 Pazartesi 10:07

Zincirleme kazada 2’si çocuk 4 yaralı

A
A
A
Zincirleme kazada 2’si çocuk 4 yaralı

Manavgat’ın Kızılot Mahallesi’nde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2’si çocuk 4 kişi yaralandı. Kaza sonrası yaralılar refüjde bulunan ağaçların gölgesinde ambulans bekledi.


Kaza, Antalya’nın Manavgat ilçesi Kızılot Mahallesi D-400 Karayolu üzerinde meydana geldi. Alanya istikametinden Manavgat yönüne gitmekte olan Abdülaziz Sarıoğlu’nun kullandığı 79 AAD 179 plakalı otomobil Kızılot Mahallesi ışıklı kavşağında beklemekte olan İdris Güneş’in kullandığı 10 ALS 445 plakalı araca arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Güneş’in kullandığı araçta önünde bulunan ve Belçika vatandaşı Arne Marcelling Hellbuyck’ın kullandığı 07 BGF 821 plakalı otomobile çarptı. Kazada 10 ALS 435 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Sibel Güneş ve oğlu Kerem Güneş ile 79 AAD 179 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Gül Dilek Sarıbaşoğlu ve kızı Sahra Sarıbaşoğlu yaralandı.



Refüjde ambulans beklediler


Kazanın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne kazada yaralı olduğu bilgisi verilmemesi nedeniyle olay yerine ilk etapta ambulans sevk edilmezken yaralılar refüjdeki çimler üzerinde ambulans bekledi. 112 Acil Çağrı Merkezi’nin yeniden aranmasının ardından olay yerine çok sayıda ambulans ile Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Çenger Jandarma Karakolu ve Manavgat Bölge Trafik İstasyon amirliği ekipleri sevk edildi. 112 sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan müdahalelerin ardından ambulansla Manavgat’ta bulunan özel hastanelere kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.



Zincirleme kazada 2’si çocuk 4 yaralı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Karabük Kar yağışını duyan soluğu burada aldı Kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar, Karabük’ün yüksek kesimlerine akın ederek ateş yakıp fotoğraf çektirirken karın keyfini doyasıya çıkardı. Karabük’ün yüksek kesimlerinde kar yağışı gecenin ilerleyen saatlerinde de etkisini sürdürdü. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarısının ardından özellikle yüksek rakımlı bölgelerde başlayan kar yağışı, Safranbolu-Bartın kara yolunu beyaza bürüdü. Karayolları ekipleri, daha önce yaptıkları hazırlıklar kapsamında bölgede kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar, bin 30 rakımlı Ahmetusta Geçidi’ne akın etti. Bölgeye gelenler ateş yakarak ısınırken, bol bol fotoğraf çektirip karın keyfini çıkardı. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri de bölgede denetim yaptı. Ekipler, kış lastiği bulunmayan sürücüleri olası olumsuzluklara karşı uyararak, bölgeyi terk etmeleri gerektiğini bildirdi. Sürücülere kar yağışı ve buzlanmaya karşı uyarılarda bulunuldu. Ahmetusta mevkiinde kar yağışının fazla olduğunu öğrendikten sonra eşi ve arkadaşları ile bölgeye geldiklerini ifade eden Selver Yıldırım, araçta kış lastiği bulunmasına rağmen gelmekte zorlandıklarını belirtti. Yıldırım, kar yağışı sonradan bölgedeki atmosferi güzel bulduğunu aktararak çok eğlendiklerini söyledi. Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe beldesinden kar için Safranbolu’ya Doğan marka otomobille gelen Alperen Demirkul, "Çok mutluyuz. Aracımızla gelirken biraz zorlandık ama burası beklentimizi karşıladı. Bütün gençler burada. Ekipler de çalışmalarını sürdürüyor" diye konuştu.