YEREL HABERLER - 23 Nisan 2012 Pazartesi 17:11

MİNİKLERDEN BÜYÜK PERFORMANS

A
A
A
MİNİKLERDEN BÜYÜK PERFORMANS

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Nazilli Gelişim Anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan gösterilerde minik öğrencilerin sergilediği büyük performans velilerden büyük alkış aldı.
Öğrenci velilerinin de katıldığı Piknik havasında gerçekleştirilen gösterilerde keşkek ve hazırlanan yiyecekler ikram edildi. Okulun Kurucusu Psikolog Fikret Yalçın şenliklerinin ikincisini düzenlendiğini belirterek asıl amaçlarının çocuklara 23 Nisan sevgisini aşılamak olduğunu ifade etti. Bu sayede Öğrenci velileri arasında da bir kaynaşma sağlandığının altını çizen Yalçın, bu etkinlikleri geleneksel hale getireceklerini ifade etti.
``VELİLER ÖОRENCİLERDEN DAHA HEYECANLIYDI``
Çocukları tarafından hazırlanan gösterileri büyük bir merak içinde bekleyen aileler ise sergilenen gösterileri izlerken büyük heyecan yaşadılar. Çocuklarının başarılı çalışmalarını yanlarında getirdikleri kamera ve cep telefonlarıyla kaydeden aileler, miniklerin gösterdikleri başarılı performansları bol bol alkışlayarak ödüllendirdiler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir