YEREL HABERLER - 04 Eylül 2015 Cuma 09:24

Hakan Çağlar ERÜrker AK Parti'den Adaylık Müracaatı Yaptı

A
A
A
Hakan Çağlar ERÜrker AK Parti'den Adaylık Müracaatı Yaptı

Aydın’ın Nazillki ilçesinde doğup büyüyen, Siyaset bilimi, uluslararası ekonomi politik, uluslararası ilişkiler, sivil toplum ve iletişim stratejileri konusunda uzman isimlerden olan 45 yaşındaki Hakan Çağlar Erürker Ak Parti’den Aydın Milletvekilliği için adaylığını açıkladı.
Adaylık başvurusunu Ak Parti Aydın İl başkanı Ömer Özmen’e teslim eden Hakan Çağlar Erürker, 1 Kasım seçimlerinin şimdiden Türkiye’ye ve Aydın’a hayırlı olmasını dileyerek, “ 1 Kasım Milletvekilliği Seçimleri Milletimizin şer odaklarına verdiği tarihi bir cevap olacaktır” dedi.
Açıklamasına “Ülkeme, Milletime ve Aydınımıza hizmet edebilme azmi, aşkı, şevki ve heyecanıyla Aydın AK Parti Milletvekili Aday Adaylığımı açıklamaktan bahtiyarlık duyuyorum” diye başlayan Hakan Çağlar Erürker, “Siyaset özü itibarıyla hayırlı işlerde birlik olmanın, iyiliği yayma ve kötülüğü azaltmanın vasıtası olduğu sürece anlamlıdır. Benim için siyaset Aydınımıza, Ülkeme, Milletime ve Medeniyetime hizmet edebildiğim ölçüde anlamlıdır. Türkiye’de tüm bu değerlere hizmet edebilmenin adresi de AK Parti’dir. Türkiye’nin son 13 yılda AK Parti Hükümetleriyle gerçekleştirdiği büyüme ve kalkınmanın; demokrasimizin gelişmesinin hepimiz şahidiyiz. Şahit olduğumuz bir şey daha var: siyasi istikrarımızda oluşan en ufak bir boşlukta Ülkemizi karıştırmak için hazır bekleyen şer ittifakları ve karanlık odakların varlığı. Nitekim 7 Haziran Seçimleri sonrası bu güçler paraleliyle, terör örgütüyle, medyasıyla hemen harekete geçtiler. Bu anlamda 1 Kasım Milletvekilliği Seçimleri Milletimizin bu şer odaklarına verdiği tarihi bir cevap olacaktır. AK Parti bizlerin gayreti, Milletimizin desteğiyle tek başına Hükümet olarak istikrarlı bir şekilde Ülkemizi 2023 ve 2071 vizyonlarına taşıyacaktır” dedi.
“NİÇİN ADAY ADAYI OLDUM”
Açıklamasında niçin aday olduğunu açıklayan Hakan Çağlar Erürker, “Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde, Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu liderliğinde Milletimizin gözü atide kökü mazide olan kadim Medeniyetinin taşıyıcısı AK Parti’nin bu kutlu yürüyüşünde yola bir taş döşemek, yolda taş olmak için adayım. Bu kutlu yürüyüşümüzde Ülkemize, Milletimize ve AK Partimize kurulmak istenen tuzaklar ve kumpaslara AK Sevdalılarla omuz omuza karşı koymak için adayım. Tarıma dayalı sanayici tecrübemle, Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği Uzmanlığından gelen Devlet tecrübesi ve uluslararası deneyimimle, Siyaset Bilimi alanında akademisyen olarak birikimimle; Aydınımızın tarımda, sanayide, ticarette ve turizmde gelişip kalkınması; gençlerimizin geleceğinin daha Aydın olması; Şehrimizin sorunlarının çözülmesi adına söyleyecek sözüm, yapacak hizmetim olduğu için adayım” ifadelerine yer verdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir