YEREL HABERLER - 01 Mayıs 2012 Salı 16:36

ATÇA BELEDİYE BAŞKANINDAN İŞÇİLERİNE PASTA

A
A
A
ATÇA BELEDİYE BAŞKANINDAN İŞÇİLERİNE PASTA

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kimileri meydanlarda kutlarken kimileri ise çalışarak kutladı. Atça Belediyesi`nde çalışan işçileri unutmayan Başkan Mustafa Çınar`da, çalışan işçilerini belediye bahçesinde toplayarak pasta ve kola ikramında bulundu.
1 Mayıs İşçi Bayramının resmi tatil olmasına rağmen belediyede işlerin yoğunlu işçilerin çalışmasına neden oldu. İşçilerinin çalışmasına üzülen Başkan Çınar ise elinde pastası ile işçilerini ziyaret etti. Belediye Bahçesinde işçileri ile bir araya gelen ve onlara pasta, kola ikramında bulunan Başkan Çınar, çalışanlarına teşekkür etti. Emeklerinin karşılığının maaşla ölçülemeyeceğini ifade eden Başkan Çınar, ``Belediyemizde işçisinden memuruna kadar herkes büyük bir özveri ile çalıştığından dolayı çok mutluyum. Atça`ya hizmet için talip olduğumuz bu yolda sizin gibi çalışkan ve vefakar personelle çalışma fırsatı bulmak, hizmetlerin gerçekleşmesinde kolaylık sağlıyor. Bayramınızda dahi çalışarak hizmet aşkınızı gösterdiğiniz, buna seyirci kalamazdım. Sizlerin yorgunluğunu alması için birkaç parça ikram getirdim. Herkese çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Atça`yı sizlerle ileri seviyelere getireceğimden eminim`` dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Esenler’de nefes kesen kovalamaca: İşyeri ve otodan hırsızlık yapan şahıs yakalandı Esenler’de şüphe üzerine dur ihtarında bulunulan araç sürücüsü kaçmaya başlayınca polis ekipleri peşine düştü. Kovalamacanın ardından yakalanan şüphelinin işyeri ve otodan hırsızlık yaptığı belirlendi. Kaçarken birçok araca maddi zarar da veren hırsız, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Edinilen bilgiye göre, Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri hırsızlık suçunun önlenmesi ve şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalarda, polis ekipleri dün Nene Hatun Mahallesi’nde bulunan bir cadde üzerinde hal ve hareketlerinden şüphelendikleri araç sürücüsüne ‘dur’ ihtarında bulundu. Polisin dur ihtarına uymayan sürücü kaçmaya başlayınca aralarında kısa süreli bir kovalamaca yaşandı. Birçok araca maddi zarar vererek kaçan şüpheli, polis ekipleri tarafından Tuna Mahallesi’nde yakalandı. Gözaltına alınan N.G. isimli kaçan şüphelinin emniyetteki sorgulamasında “hırsızlık”, “kastan yaralama”, “görevi yaptırmamak için direnme” gibi çok sayıda suç kaydı olduğu tespit edildi. Yakalanan şüpheli, emniyetteki tamamlanan işlemlerinin ardından “işyerinden hırsızlık”, “otodan hırsızlık”, “kamu malına zarar verme”, “polisin dur ihtarına uymama” suçlarından adli makamlara sevk edildi. Şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.