YEREL HABERLER - 23 Eylül 2012 Pazar 17:07

DİNÇEL; "HEDEFE KİLİTLENDİK"

A
A
A
DİNÇEL; "HEDEFE KİLİTLENDİK"

Spor Toto 3.Lig 2.Grup temsilcilerinden Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, Çanakkale Dardanelspor karşılaşmasında hedeflerinin ligde üçte üç yaparak yola devam etmek olduğunu belitti.
Amaçladıkları hedefe taraftarlarının desteği ile yürüyeceklerini belirten Dinçel; " Son derece iyi ve verimli geçirdiğimiz kamp sürecinin meyvelerini toplamaya başladık. Aydın ve Kartepe kamplarındaki hazırlık maçları periyodunu planlı bir şekilde uygulayarak sezona iyi bir başlangıç yaptık. Oynadığımız Erzincan Refahiye ve Kocaeli Derince Belediyespor maçlarını kazanıp Türkiye Kupasında da Bergama Belediyespor`u eleyerek bir üst tura çıktık.Şu anda hem lig hem de Türkiye kupasında yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Aydın`ı bir futbol kenti ve futbol kültürünü kazanmış bir şehir olarak görüyorum" dedi.
`GRUPTA SÖZ SAHİBİ BİR TAKIMIZ`
Hedeflerinde bir üst lig olduğunu ifade eden Dinçel, şöyle konuştu: "Gelinen noktada grupta söz sahibi bir takımımızın olduğunu söyleyebilirim. Oynamış olduğumuz iki lig ve bir Türkiye Kupası maçından alınan galibiyetler bizleri kesinlikle rehavete sokmayacaktır. Bizim hedefimiz bu takımı üst lige çıkartmak. Takımdaki iskelet kadroyu korumanın yanında yapmış olduğumuz kaliteli transferlerle iyi bir ekip oluşturduk. Tercih ettiğimiz oyuncuların hepsini gerek karakterleri gerek futbol kapasiteleri anlamında yakından tanıyorum. Oyuncuların büyük bir bölümünün geçmişte birbirleriyle aynı takımda oynamış olması birbirlerini iyi tanımaları bizim için büyük bir avantaj. Şuanda da uyum sorununun yaşanmamasının en büyük sebebi budur. Takım içerisindeki arkadaşlığın ve birlikteliğin bizleri bu sezon başarıya götüreceğine inanıyorum. Buradaki en önemli faktör teknik adam, futbolcu ve yönetim arasındaki güven ortamının oluşturulmasıdır. Aydın`ın özellikle iç saha maçlarındaki en büyük gücü 12.adam olan taraftarlardır. Biz takım olarak taraftarlarımızla bütünleşip iç sahadaki tüm müsabakaları kazanmak ve 12.adamın gücünü tüm rakiplere göstermek istiyoruz."
Bunlar Da İlginizi Çekebilir