GENEL - 11 Eylül 2019 Çarşamba 10:23

Ege Liva Hastanesi’nden 5 bin kişilik aşure hayrı

A
A
A
Ege Liva Hastanesi’nden 5 bin kişilik aşure hayrı

AYDIN (İHA) – Aydın Özel Ege Liva Hastanesi, Muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen hayırda 5 bin kişiye aşure ikram etti.

AYDIN (İHA) – Aydın Özel Ege Liva Hastanesi, Muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen hayırda 5 bin kişiye aşure ikram etti.


Özel Ege Liva Hastanesi önünde düzenlenen aşure hayrına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Aşure hayrına, Hastane Sahibi Halim Irmak, Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Erdal Gezer ile hastane çalışanları katıldı.



Her yıl geleneksel olarak aşure hayrı gerçekleştirdiklerini kaydeden Başhekim Gezer, “Ege Liva Hastanesi olarak her sene aşure günü düzenliyoruz. Bütün hasta yakınları ve Aydınlıların teveccüh göstererek aşure hayrımıza katılmaları bizi çok mutlu ediyor. Aşurenin amacı paylaşım ve dostluk. Aşurenin içerisine birçok ürün girer. Ortak bir tat çıkar. Ege Liva Hastanesi olarak biz de yaşama bu şekilde bakıyoruz. Gerek hastanenin kuruluş amacı, gerek toplumsal yaşamımızın temelinde hoşgörü, anlayış ve sağlık var. Biz de aşure günümüzü bu amaçla düzenliyoruz. Herkesin ağzı tatlansın. Herkesin sağlığı, mutluluğu daim olsun diyorum. Aşure etkinliğimize katılıp destek veren herkese gönülden teşekkür ediyorum. Muharrem ayını kutluyorum” dedi.



Özel Ege Liva Hastanesi İdari ve Mali Hizmetlerden Sorumlu Fisun Peker ise, ”Özel Ege Liva Hastanesi olarak geleneksel aşure hayrımızın 5.’sini düzenledik. Aşure hayrımızı 5 bin kişiye ulaştırılacak şekilde hazırlandı. Aşure demek, bolluk bereket, paylaşım ve birlik demek. Biz de bu sebeple birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek istedik ve inşallah her yıl aşure hayrımızı yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Zonguldak Devrek’te 19 Mayıs coşkusu akşam da devam etti Zonguldak’ın Devrek ilçesinde Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları akşam da düzenlenen etkinliklerle devam etti. Devrek Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinliklerde, halk oyunları ekiplerinin gösterileri, bando takımının konseri, animasyon şovlar, canlı langırt turnuvası, çocuklar için şişme oyun parkurları, canlı dart turnuvasının yanı sıra daha birçok etkinlik hazırlandı. Organize edilen etkinliklerin hemen ardından akşam saatlerinde DJ Emircan Saltabaş tarafından davetlilere müzik ziyafeti gerçekleştirildi. “Dev Fest Gençlik Festivali” adı altında hazırlanan ve yeni hizmete giren Egemenlik Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen, programa Kaymakamı Muhammed Evlice, Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, başkan yardımcıları Ayhan Kazkondu ve Özcan Özmekik ve çok sayıda davetli katıldı. Gençlerin doyasıya eğlendiği kutlamalarda özel eğitim gören çocuklar ’’Başkan Ulupınar’’ tezahüratları attı. Herkesin bayramını kutlayan Başkan Ulupınar ise, ’’Kutlamalar öncesinde 20 gün mesire alanın bakımını yaptık ve festivale hazırladık. Gençlerimizle birçok program yapacağız, gençlerimizin her zaman yanındayız, onları her konuda destekleyeceğiz. En büyük zenginliğimiz gençlerimiz olduğunu biliyoruz. Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın ve bize yeniden bir istiklal savaşı yaşatmasın, bu toprakları vatan yapan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e, gazilerimize ve şehitlerimize şükranlarımızı sunuyoruz’’ diye konuştu.