ASAYİŞ - 16 Eylül 2019 Pazartesi 16:01

Aydın’daki cinayet zanlısı tutuklandı

A
A
A
Aydın’daki cinayet zanlısı tutuklandı

Aydın’ın Efeler ilçesinde, taziye evinde ayrılma aşamasındaki eşinin sevgilisi olduğu iddia edilen Tuncay Ardıç’ı bıçaklayarak öldüren cinayet zanlısı Gökhan C.

Aydın’ın Efeler ilçesinde, taziye evinde ayrılma aşamasındaki eşinin sevgilisi olduğu iddia edilen Tuncay Ardıç’ı bıçaklayarak öldüren cinayet zanlısı Gökhan C., sevk edildiği adliyede mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cinayet zanlısı Gökhan C. adliye çıkışında gazetecilere, “Eşimin akrabası değildir, bir seneden bu yana aldattığı şahıstır, yazın bunları öğrensinler” dedi.


Olay dün Kardeşköy Mahallesi’nde sabah saatlerinde yaşanmıştı. Edinilen bilgiye göre, eşinden ayrı yaşayan Gökhan C., eşi Fatma C.’nin annesinin vefatı dolayısıyla taziye evine gitti. Burada, eşinin sevgilisi olduğu iddia edilen Tuncay Ardıç’la (28) karşılaşan Gökhan C., Ardıç’ı bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Ağır yaralı olarak Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ardıç tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Güvenlik güçleri Gökhan C.’yi yakalamak için çalışma başlattı.



Sosyal medya mesajının ardından teslim oldu


Eşinin sevgilisi olduğu iddia edilen Tuncay Ardıç’ı bıçaklayarak öldüren ve firari durumda olan cinayet zanlısı Gökhan C., dün gece sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, ailesine seslendi. Zanlı Gökhan C. sosyal medya hesabından, “Canlarım sizi çok seviyorum, Allah’a emanet olun. Elbet bu kötü günler bitecek. Sizi mutlaka bulacağım. Güzel gözlüm oğlumla kızıma iyi bak. Şimdi seni ne kadar çok sevdiğimi anlamışsındır. Canım ailem sizi de çok seviyorum, Allah’a emanet olun” sözleri ile paylaşımda bulunmuştu. Cinayet zanlısı Gökhan C. gece paylaştığı sosyal medya mesajının ardından, Efeler İlçe Jandarma Komutanlığı’na teslim oldu. Adliyeye sevk edilen cinayet zanlısı Gökhan C., mahkeme tarafından tutuklanarak Aydın Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.


Adliye çıkışında kendisini görüntüleyen gazetecilere seslenen zanlı Gökhan C., “Eşimin akrabası değildir, bir seneden bu yana aldattığı şahıstır, arkadaşlar. Yazın bunu köye gidip söyleyin, öğrensinler” dedi.



“Kendimi korumak için bıçağı salladım”


Cinayet zanlısı Gökhan C. mahkemedeki ifadesinde, "Kayınvalidemin cenazesine gittim. Orada eşimle ilişkisi olduğunu bildiğim kişi ile tartışmaya başladık. O ara üzerime sandalye fırlatıldı. Kavga çıktı. Kendimi korumak için bıçağı salladım. Kime denk geldiğini görmedim. O kişinin yere düştüğünü görmedim” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Aksaray’da mandıra çöktü: 750 küçükbaş hayvan göçük altında kaldı Aksaray’da şiddetli yağış nedeniyle mandıra çöktü. 750 küçükbaş hayvanın göçük altında kaldığı mandıra enkazında kurtarma çalışması başlatıldı. Aksaray’da 3 gündür aralıklarla devam eden şiddetli yağış birçok olumsuzlukları da beraberinde getirirken, sel ve su baskınlarının ardından bugün de içerisinde 750 küçükbaş hayvanın bulunduğu bir mandıra çöktü. Aksaray’ın merkeze bağlı Yeşilova beldesinde yaşanan göçük nedeniyle vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine olay yerine İl Afet Acil Durum (AFAD), Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine intikal eden ekipler iş makinelerinin de desteğiyle kurtarma çalışması başlattı. Mandıra enkazında kurtarma çalışmaları halen devam ederken İl Afet Acil Durum Müdürü Kadir Çelik, “Yeşilova beldemizde aşırı yağışlar sonucu bir ahırın çöktüğü ihbarı üzerine iki ekiple olay yerine geldik. Şu anda telef olan hayvanlar var. Toplam hayvan sayısının 750 olduğu söyleniyor. Kurtarma çalışmaları devam ediyor. Kurtarma operasyonumuz bittikten sonra net sayı belli olacak” dedi. Yeşilova Köseli Mahalle Muhtarı Kemal İlgün ise “Bölgede 3 gündür yağış devam etmekte. Bizim burada mandıramızın çökmesinden dolayı 750’ye yakın küçükbaş hayvanımız göçük altında kaldı. Ağıl altında kalan hayvanlardan ne kadar zayiat verdiğini bilmiyoruz. Zayiat sabah sayımında çıkacak. Allah izin verirse burayı kurtarmaya çalışıyoruz. Yağışlardan dolayı mandıra çöktü” diye konuştu.