GENEL - 27 Ekim 2020 Salı 11:42

Nazilli Yeşil Mahalle’de yol onarım çalışmaları başladı

A
A
A
Nazilli Yeşil Mahalle’de yol onarım çalışmaları başladı

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yeşil Mahalle 636 Sokak’ta parke taşı döşeme ve kaldırım yenileme çalışmalarına başladı.

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yeşil Mahalle 636 Sokak’ta parke taşı döşeme ve kaldırım yenileme çalışmalarına başladı.


Vatandaşlardan gelen yoğun bir talep olduğunu ve söz konusu alanın yıllardır atıl vaziyette bırakıldığını ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Yaklaşık 3 bin metrekare alanda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız kapsamında 636 Sokak baştan sonra yenilenmiş olacak. Kilit parke taşı döşeme, kenar bordür ve kaldırım yenileme çalışmalarımız ile yaya ve araç trafiğini güvenli ve kullanışlı hale getirmiş olacağız. Kalıcı hizmetler üretmek adına verdiğimiz geçici rahatsızlıklara büyük bir anlayış gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Hazırladığımız program çerçevesinde, elektrik, telefon, doğalgaz ve internet altyapısı tamamlanan tüm alanlarda yol yenileme, bakım ve onarım çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Nazillimizin alt yapısından üst yapısına, tarımdan sanayiye, eğitimden sosyal faaliyetlere kadar her anlamda hak ettiği hizmetleri alması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


Hizmetlerinden dolayı Başkan Özcan’a teşekkür eden Yeşil Mahalle sakinleri, “En az 10 yıldır sokağımız hizmet bekliyordu. Bizler mahalle halkı olarak sorunumuzu başkanımıza ilettik. Başkanımızın çalışmalarını beğeniyoruz. Allah kendisinden razı olsun. Başkanımıza ve muhtarımıza teşekkür ediyoruz. Çalışmaların devamını diliyoruz” sözlerini kaydetti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara 14 ilde göçmen kaçakçılığına karşı “Kalkan-22” operasyonu: 40 şüpheli yakalandı, 37’si tutuklandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 14 ilde göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik düzenlenen “Kalkan-22” operasyonlarında 40 şüphelinin yakalandığını, 37’sinin ise tutuklandığını açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; insan kaçakçılığı yaparak, ülkemizi düzensiz göçün hedefi ve transit geçiş yolu haline getirmeye çalışan insan tacirlerine asla fırsat vermeyeceğiz. Ülkemizin her bölgesinde kararlılıkla sürdürdüğümüz operasyonlarımız aralıksız devam edecek” ifadelerine yer verdi. Bakan Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre Göç İdaresi Başkanlığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanlığı koordinesinde Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; Kocaeli merkezli Kayseri, Manisa, Mersin, Eskişehir, Isparta, İstanbul ve Uşak’ta göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik düzenlenen operasyonlarda 25 şüpheli yakalandı ve 25’i de tutuklandı. 86 düzensiz göçmen ise yakalandı. Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğünce düzenlenen operasyonda ise 7 şüpheli yakalanırken 4’ü tutuklandı. 3’ünün işlemleri devam ediyor. 106 düzensiz göçmen yakalandı. Ankara merkezli Bursa, Adana, Gaziantep ve Şanlıurfa’da düzenlenen operasyonlarda da yakalanan 8 şüpheli de tutuklandı. Yakalanan düzensiz göçmenler, İl Göç İdaresi Müdürlüklerine teslim edildi ve sınır dışı işlemleri başlatıldı. Operasyonlar sonucu, suçta kullanıldığı tespit edilen 14 adet araç ile çok miktarda dövize el konuldu.