YEREL HABERLER - 16 Ocak 2012 Pazartesi 10:28

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI BAŞKAN KILINÇ’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

A
A
A
AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI BAŞKAN KILINÇ’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Kongresini gerçekleştiren AK Parti Köşk İlçe Teşkilatı Başkanı Halil Kaçmaz yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç’ı makamında ziyaret etti.
Yeni yönetim kurulu üyeleri ile Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları’nın da hazır bulunduğu ziyarette Beleiye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç’ı makamında ziyaret eden AK parti Köşk İlçe Başkanı Halil Kaçmaz yeni dönem çalışmalarının yanı sıra gerçekleştirmek istedikleri projelerden söz etti.
Yeni yönetime başarı dileklerini sunan Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, politikanın fedakarlık isteyen bir uğraş olduğunu belirterek “Siyasi partilerimiz de demokrasinin en önemli unsurlarındandır. Bizlere yön verecek olan en önemli birimlerden biri de sizlersiniz. Köşk halkımızın huzur ve mutluluğu için özellikle kadınlarımıza büyük görevler düşüyor. Tüm vatandaşlarımızla birebir görüşme ye gayret ediyoruz. Özellikle sosyal belediyecilik anlamında sizlerin desteğine daha çok ihtiyacımız var” dedi.
Köşk ilçesinin kısa sürede eğitimden sağlığa, alt yapıdan sosyal aktivitelere birçok konuda önemli mesafeler kat ettiğini belirten AK parti Köşk İlçe Başkanı Halil Kaçmaz, çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç’a teşekkür ederek yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Başkan Kılınç ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir