YEREL HABERLER - 13 Şubat 2013 Çarşamba 13:27

AYDIN CHP`DEN KILIÇDAROОLU`NA SEÇİM SÖZÜ

A
A
A
AYDIN CHP`DEN KILIÇDAROОLU`NA SEÇİM SÖZÜ

CHP Aydın Merkez İlçe Teşkilatı yönetimi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`na Aydın Büyükşehir Belediyesi`ni yüzde 50 ve Efeler Belediyesi`ni de yüzde 80`i aşan oyla kazanacaklarının sözünü verdi.
CHP Aydın Merkez İlçe Teşkilatı yönetimi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`yla yaptığı görüşmede yerel seçimlerle ilgili bilgi alışverişinde bulundu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP Aydın Merkez İlçe Teşkilatı tarafından sunulan ayrıntılı raporda Büyükşehir Yasasının Aydın`a getirdiği değişiklikler görüşüldü.
Yerel seçim çalışmalarının son hızla devam ettiğini belirten CHP Aydın Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş, örgüt olarak yerel seçimlere hazır olduklarını söyledi. Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu`nun biten ve devam etmekte olan projelerinin Aydın halkına yansımasının olumlu olduğunu vurgulayan Altıntaş, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu`na Aydın Büyükşehir Belediyesi`ni yüzde 50 ve yeni kurulacak Efeler Belediyesi`ni de yüzde 80`i aşan oyla kazanacaklarının sözünü verdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da, belediyenin ve örgütün çalışmalarını ilgiyle takip ettiğini, birlik beraberlik içerisinde Aydın`da seçim zaferi kazanacaklarından hiçbir şüphesinin olmadığını belirtti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Bakan Yerlikaya: "15’i uluslararası toplam 469 organize suç örgütü çökertildi" İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya son 10 ay içerisinde 15’i uluslararası olmak üzere toplam 469 organize suç örgütünün çökertildiğini bildirdi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya son 10 ay içerisinde 15’i uluslararası, 40’ı ulusal, 78’i bölgesel, 336’sı yerel olmak üzere toplam 469 organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Bakan Yerlikaya, "22 yıldır Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Yeniden Büyük ve Güçlü Türkiye için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda vermiş olduğu büyük destek ve ‘Türkiye’nin Huzuru’ için hukuktan aldığımız güçle son 10 ay içinde; 15’i’i uluslararası, 40’ı ulusal, 78’i bölgesel, 336’sı yerel olmak üzere toplam 469 organize suç örgütü çökertildi. Organize suç örgütleri ile mücadelemiz devam ederken bazı sosyal medya hesaplarından Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili iddiaları içeren paylaşımlar yapılmaktadır. Ankara İl Emniyet Müdürlüğünce daha önce soruşturması yapılan ve mahkeme süreci devam eden Ankara’daki bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyadaki iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için İçişleri Bakanlığımızca mülkiye müfettişleri görevlendirilmiştir" ifadelerini kullandı.