GENEL - 01 Haziran 2022 Çarşamba 10:06

ADÜ Sultanhisar MYO’da ’Güzellik Uygulamalarında Son Trendler Semineri’ gerçekleşti

A
A
A
ADÜ Sultanhisar MYO’da ’Güzellik Uygulamalarında Son Trendler Semineri’ gerçekleşti

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Sultanhisar Meslek Yüksekokulu (MYO) Saç ve Güzellik Hizmetleri Bölümü tarafından ‘Güzellik Uygulamalarında Son Trendler’ adlı seminer düzenlendi.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Sultanhisar Meslek Yüksekokulu (MYO) Saç ve Güzellik Hizmetleri Bölümü tarafından ‘Güzellik Uygulamalarında Son Trendler’ adlı seminer düzenlendi.



Uzman Eğitmen Müge Avcı’nın konuşmacı olduğu Öğr. Gör. Sinan Bayık ve Öğr. Gör. Niyazi Bingül moderatörlüğünde gerçekleşen seminere, öğretim elemanları ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Seminer, soru-cevap bölümünün ardından Saç ve Güzellik Hizmetleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Özgür Güçlü tarafından katılımcılara belge ve hediye takdim edilmesi ile son buldu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kırıkkale Kırıkkale’de Ramazan ayı gül kokusuyla karşılandı Kırıkkale’de belediye ekipleri tarafından Ramazan ayı dolayısıyla kent genelinde gül suyu uygulaması yapıldı. Kırıkkale’de Ramazan ayı, cadde ve sokaklara sıkılan gül suyu kokusuyla karşılandı. Belediye ekipleri, ilaçlama araçlarıyla özellikle yoğun güzergahlarda uygulama yaptı. Kent merkezinde gerçekleştirilen çalışma, kısa sürede çevreye yayılan mis kokularla manevi bir atmosfer oluşturdu. Kent genelinde yapılan uygulama vatandaşların beğenisini topladı. "Güzel bir sürprizle karşılaştık" Uygulamayı gören vatandaşlardan Sema Öktem, "Hayatımda ilk kez böyle bir uygulama görüyorum. Gül suyu tüm şehre yayılıyor. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi. Bir başka vatandaş ise, "Bugün güzel bir sürprizle karşılaştık. İlk kez gördüğüm bir olay. Belediye Başkanımız Ahmet Önal’a teşekkür ediyorum. Hayırlı ramazanlar diliyorum" ifadelerini kullandı. Belediye Başkanı Ahmet Önal da yazılı açıklamasında, Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Önal, "Şehrimizin cadde ve sokaklarında araçlarımızla gül suyu sıkarak ramazanı mis kokular eşliğinde karşılıyoruz. Maneviyatın en güzel hali şehrimizin her köşesinde hissedilsin istiyoruz. Bu mübarek ayın birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini temenni ediyor, tüm vatandaşlarımıza hayırlı ramazanlar diliyorum" dedi.