YEREL HABERLER - 22 Şubat 2014 Cumartesi 13:07

Söke Genç İş Adamları Adayları Konuk Etmeye Mhp İle Başladı

A
A
A
Söke Genç İş Adamları Adayları Konuk Etmeye Mhp İle Başladı

SÖGİAD’ın yerel seçimlerin adaylarını konuk ettiği toplantıları oldu. MHP Söke Belediye Başkan Adayı Yusuf Keremit ve MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak, SÖGİAD üyelerine proje sunumu yaptı. Toplantıda MHP İlçe Başkanı Veysel Öztürk ve Belediye Meclis Üyesi adayları da bulundu.
SÖGİAD Başkanı Mehmet Yabancı yaptığı açılış konuşmasında; “Düzenlediğimiz bu tür toplantılar adayların projelerini anlatma ve kendilerini ifade etmek üzere bir fırsat oluyor. Seçimlerin hayırlı olmasını ve adaylarımıza başarılar diliyorum” dedi.
Toplantıda konuşan MHP Söke Belediye Başkan Adayı Yusuf Keremit; “2009 yılında da böyle bir toplantıya katılmıştık. O gün konuştuklarımızın aynısını bugün konuşmaktan utanıyorum. Aynı projeleri anlatmaktan hicap duyuyorum. O günde Söke Çayı, OSB, otogar projesi demiştik. Bugün yine aynı konuları konuşuyoruz. Geçen 5 yılda aynı sorunların devam ettiğini, çözüm bulunamadığını görüyoruz” dedi.
Üç önemli vizyon projesi üzerinde durduklarını belirten Yusuf Keremit; “Söke otogarı mevcut imar planlarında Novada Alışveriş Merkezi yanında. Biz yeni otogarımızı Bağarası kavşağında bulunan belediye şantiyesinin olduğu 42 dönümlük alana yapacağız. Boşalan mevcut 26 dönümlük otogar alanına kapalı otopark ve kent meydanı yapacağız. Diğer büyük projemiz ise 150 dönümlük mesire ve botanik bahçe alanı. Söke’nin sorunlarını çözüme kavuşturacak çok önemli projelerimiz var” diye konuştu.
MHP Aydın Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak yaptığı konuşmasında projelerinden bahsederek, Söke’yi çok önemsediğini belirtti. Uzunırmak; “Aydın, Söke ve tüm ilçelerimiz kalkınacak. Aydın ili ekonomik anlamda, sosyal anlamda eski parlak günlerine gerek dönecek” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir