YEREL HABERLER - 04 Haziran 2014 Çarşamba 13:46

Aynı Otelde 52 Tatil

A
A
A
Aynı Otelde 52 Tatil

İngiliz turist Charles Courtney’in Türkiye ve Kuşadası aşkı sınır tanımıyor. İlk kez 1990 yılında Kuşadası’ndaki 5 yıldızlı Korumar Otel’de tatil yapmaya başlayan İngiliz Charles Courtney, son gelişiyle birlikte tatil sayısını 52’ye çıkardı.
Kuşadası aşığı olan Charles Courtney, 1990 yılından beri her yıl ortalama 2 veya 3 kez tatil için Korumar Otel’i tercih ediyor. Kuşadası’nda tatil yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Charles Courtney, “İlk geldiğim anda havasına, doğasına ve denizine aşık olduğum Kuşadası tatil için benim vazgeçilmezim oldu. Her yıl en az 2 veya 3 kez buraya geliyorum. Kuşadası’nda tatil yapmak hayattaki en büyük mutluluğum“ dedi.
Kuşadası Korumar Otel Genel Müdürü Tacettin Özden ise, “Korumar Hotel’in açıldığından beri bizi yalnız bırakmayan ve her yıl 2-3 defa gelen sevgili Charles Courtney’i bu yıl 52. Gelişinde sağlık sorunları nedeniyle erken yolcu etmek zorunda kaldık. Bu yıl 52. gelişinde 1 ay kalmayı planlayarak gelmişti. Burada tanışıp arkadaş olduğu, değişik ülkelerden misafirlerimiz ile buluştu. Bu misafirlerimizin de tatil için ortalama en az 30 kez otelimizi tercih ettiler. gelişi 20.-30. Arasında değişmektedir. Hep beraber Charles’i yolcu ettik. Eylül ayında tekrar tatil için otelimize ve Kuşadası’na gelecek“ diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir