YEREL HABERLER - 24 Mart 2012 Cumartesi 11:40

BAŞKAN GÜMÜŞ ŞAMPİYON BASKETÇİLERİ KUTLADI

A
A
A
BAŞKAN GÜMÜŞ ŞAMPİYON BASKETÇİLERİ KUTLADI

Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Ahmet Gümüş, son derece çekişmeli geçen il birinciliği karşılaşmasında Sökespor`u 81-80 mağlup eden Aydınspor 1923`ün genç basketbolcularını tebrik etti.
Kendisinin karşılaşmanın oynandığı Atatürk Kapalı Spor Salonu`na geldiğinde 12 sayı geride olduklarını belirten Gümüş, ``Hop oturduk, hop kalktık. İnanılmaz bir heyecan yaşadık. Genç basketbolcular resmen zoru başardı. Çalışmanın ve inancın zaferini elde ettiler`` dedi.
BİRER ÇİFT AYAKKABI HEDİYE ETTİ
Devre arasında soyunma odasına giderek geride olan geç basketbolculara moral verdiğini kaydeden Gümüş, ``Bugüne kadar maçlara gidemediğimiz için hata yaptığımızı kendilerine söyledim. Basketbolcularımıza azmettikten sonra yapamayacakları bir şeyin olmadığını ifade ettim. Çıktılar, oynadılar ve kazandılar. Kendilerini ve Sökesporlu oyuncuları tebrik ediyorum`` diye konuştu.
Başkan Gümüş, basketbolculara birer çift ayakkabı hediye ettiğini kaydetti.
``BİLSEM FUTBOLCULARI VE TEKNİK HEYETİ GETİRİRDİM``
Basketbolcuların azmederek kazandığını yineleyen Gümüş, ligde zor günler geçiren Aydınspor 1923`ün oyuncularını salona getirmelerinin iyi bir terapi olabileceğine işaret etti.
Gümüş şöyle konuştu:``Böyle bir azim, böyle bir mücadelenin olacağını bilsem futbolcuları ve teknik heyeti maçı izlemeleri için salona getirirdim``
Gümüş, futbol takımında konuşulan kadro dışılarla ilgili teknik direktör Metin Altınay`dan , Hatayspor maçından sonra bilgi alacaklarını, Hatay karşılaşması öncesi kadro dışı ile ilgili konuşmanın yanlış olduğunu sözlerine ekledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Haluk Levent’in katılımıyla ‘Osmangazi Gençlik Yürüyüşü’ Osmangazi Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenleyeceği 1. Osmangazi Gençlik Yürüyüşü ile 19 Mayıs coşkusunu Osmangazi’nin caddelerine taşıyacak. Ünlü sanatçı Haluk Levent de yürüyüşe katılarak Bursalıların bayram coşkusuna eşlik edecek. Osmangazi Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk gençliğine armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın dolu dolu kutlanması için hazırlıklarını tamamladı. 1. Osmangazi Gençlik ve Spor Şöleni adı altında 17-19 Mayıs tarihleri arasında spor, müzik ve eğlence dolu bir program hazırlayan Osmangazi Belediyesi, bayram coşkusunu 7’den 70’e tüm Osmangazililere yaşatmak adına 1. Osmangazi Gençlik Yürüyüşü düzenliyor. 19 Mayıs Pazar günü saat 19.19’da Fomara Meydanı’ndan başlayacak olan yürüyüşe katılacak olan binlerce Bursalı, marşlar ve şarkılar söyleyerek Fevzi Çakmak Caddesi üzerinden Osmangazi Meydanı’na yürüyecek. Haluk Levent’de yürüyüşte yer alacak 19 Mayıs Pazar akşamı saat 21.00’da Osmangazi Meydanı’nda konser verecek olan ünlü sanatçı Haluk Levent de, 1. Osmangazi Gençlik Yürüyüşü’ne katılarak Bursalıların bayram coşkusuna ortak olacak. Yürüyüşün ardından Osmangazi Meydanı’nı dolduracak on binlerce Osmangaziliye konser verecek olan Haluk Levent, en sevilen şarkılarını ve marşları söyleyerek 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarını taçlandıracak. Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşku içerisinde kutlamak adına tüm Bursalıları, 1. Osmangazi Gençlik Yürüyüşü’ne davet etti.
Aydın Başkan Tetik, Halk Günü’nde vatandaşın sorunlarını dinledi Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik düzenlediği Halk Günü etkinliğinde vatandaşların sorunlarını dinledi. Nazilli Belediyesi sosyal belediyecilik ilkeleri gereği her ay Halk Günü etkinliği düzenleyecek. İlkinin Başkanlık Makamında yapıldığı Halk Günü etkinliğinde vatandaşlar sorun istek ve taleplerini doğrudan Başkan Tetik’e iletme imkanı buldu. Halk Günü etkinliğinde sorunlar karşısında çözüm üreten bir belediye olmak için Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Belediye Başkan Yardımcıları ve ilgili birim müdürleri ile birlikte vatandaşların tek tek sorunların dinledi. Büyük küçük yaşlı genç fark etmeksizin tüm misafirleri ile birebir ilgilenen Tetik, iletilen sorunların çözümü için ilgili birim müdürlerine notlar aldırtarak çözümleri konusunda talimatlar verdi. Hiç kimsenin aracı olmadan birebir vatandasın gözlerine bakarak onları dinleyip sorunlarına çare olmaya ve mümkün olduğunca halk günlerinin tekrarlarının yapılacağına dikkat çeken Başkan Tetik; "Mesaimizi bugün halkımızı dinlemeye ayırdık. Genç, yaşlı, kadın, erkek her bir vatandaşımızı dinleyerek notlarımızı aldık, taleplerin çözümü için ilgili müdürlüklerimize hemen talimat verdik. Bizleri sorunların taleplerin giderilmesinde derman bilip gelen tüm hemşerilerimizle ilgilenmek boynumuzun borcudur. En başından beri söylediğimiz gibi işimiz de gücümüz de Nazilli ve Nazilli’de yaşayan halkımızın çözüm bekleyen sorunları" dedi.
Düzce Belediyenin özel bireyleri bir araya geldi İş Sendikası Düzce Şube Başkanı Ali Kemal Esen, sendikanın özel bireyleriyle bir araya geldi. Esen, “Bireyin engeli olmaz, engel insanın beynindedir” dedi. Hizmet-İş Sendikası’na bağlı özel bireyler Kusursuz Kafe’de düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Hizmet iş sendikası Düzce Şubesi Engelli Komite Başkanı Nazlı Emiroğlu, Engeliler Haftasının amacının farkındalık oluşturmak olduğunu belirterek “Engelli bireylerin toplumsal yaşama diğer bireylerle eşit şartlarda katılım sağlamalarına ilişkin farkındalığı oluşturan bir hafta yani kutlama değil zaten kutlanacak herhangi bir şey de yok. Bazı beklentiler ve istekler var. Mesela eşit yaşam, eğitim sevgi ve saygı hakkı, garip bakışlara maruz kalmamak, sıradan hayatın içine karışabilmek, birilerinin başını okşayacağı nesneler olmadığının farkına varmak, tüm yolları, binaları, okulları erişilebilir hale getirmek ve inanın bana en kolay başlangıç yolu bu. Dünyanın en ilginç objesiymiş gibi davranmamak, saygı ve daha sayabileceğimiz onlarca insani istek. Sadece biraz farkına varıp, saygı duymak yani aslında her insanın ihtiyaç duyduğu davranışlar sadece biraz daha özenlisi” ifadelerinde bulundu. Sendika Başkanı Ali Kemal Esen, “Bireyin engellisi olmaz, engel insanın beynindedir. Bu beyinlerdeki engeli kaldırmamız lazım. Bakış açılarını değiştirmemiz lazım. Pozitif bakış açısıyla beyinlerimizi temizlememiz lazım. Toplumdaki farkındalığı sadece ve sadece beyinleri temizleyerek, pozitif bakış açısıyla düzeltebiliriz. Bunun farkına bu şekilde varabiliriz. Bizler sadece engelliler haftasında değil, hayatımız boyunca el ele tutuşmak, el ele yürümek, birlikte olmak zorundayız. El ele tutuşursak sorunları çok daha çabuk aşacağımızı düşünüyorum. Bundan sonra yapabileceğimiz her şey için sendikamız Engelli Komite Başkanı Nazlı Emiroğlu burada, bizler her türlü şey için emrinizdeyiz” dedi. Etkinlik hep birlikte çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.