YEREL HABERLER - 06 Nisan 2012 Cuma 11:31

POTANIN EFELERİ 3`TE 3 YAPTI

A
A
A
POTANIN EFELERİ 3`TE 3 YAPTI

Kütahya`da düzenlenen bölge şampiyonasında Aydın`ı temsil eden Aydınspor 1923 Genç Erkekler Basketbol takımı dün akşam saatlerinde karşılaştığı Burdur Gençlikspor`u 75-51 mağlup etti.
Siyah-beyazlı ekip grubun final karşılaşmasında Manisa Vestelspor ile karşılaşması bekleniyor.
Karşılaşma boyunca rakiplerine üstünlük kurduklarını belirten Aydınspor 1923`ün antrenörü Ayhan Afşar, grubun son maçında karşılaşacakları Manisa ekibinin güçlü bir ekip olduğunu söyledi. Manisa ekibi ile önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden Afşar, kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını ve Pazar günkü finale kalmak istediklerini belirtti.
Bugünü maç yapmadan geçirecek olan Aydınspor 1923, Manisa ekibiyle yarın sabah saatlerinde karşılaşacak.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Şırnak Cizre’de öğretmenlerin karma resim sergisine ilgi Şırnak’ın Cizre ilçesinde farklı okullarda görev yapan öğretmenlerin hazırlamış olduğu çalışmalar, Karma Resim Sergisinde ilgi gördü. İlçede bir alışveriş merkezinde düzenlenen resim sergisinin açılışını İl Milli Eğitim Müdürü İzzettin Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan ike ve resim öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Açılış Kurdelesini hayırlı olsun dilekleri ile kesen Aydın ve İke, resim stantlarını tek tek gezip sergilenen resimlerle ilgili öğretmenlerden bilgi aldı. Cizre Görsel Sanatlar Lisesi Müdür Yardımcısı ve Görsel Sanatlar öğretmeni Ayşenur Aytekin Kocaman, Cizre’de görev yapan 11 resim öğretmeni ile beraber birbirinden güzel resimler hazırladıklarını söyledi. Amaçlarının hem Anneler Günü’nde farkındalık oluşturmak, hem de daha önce hiç yapılmamış olan sanatsal bir etkinlik kazandırmak olduğunu belirten Kocaman, "Bu anlamda farklı okullarda görev yapan öğretmenlerimiz birbirinden güzel çalışmalar yaptı. Mozaik çalışmaları, baskı çalışmaları, portreler, kara kalem gibi güzel tablolar var. Bu anlamda serginin oluşmasında ve açılmasında emekleri olan herkese teşekkür ediyorum" dedi. Farklı okullarda görev yapan resim öğretmenleri ile birlikte güzel bir karma resim sergisi gerçekleştirdiklerini ifade eden Cizre Merkez Anadolu Lisesi Resim Öğretmeni İzzet Özdemir, ilçenin bu tür sanatsal etkinliklere ihtiyacı olduğunu, bundan sonra devamının gelmesi temennisinde bulundu.