GENEL - 30 Temmuz 2020 Perşembe 18:39

Başkan Özcan’dan bayram mesajı: “İlçe genelinde tüm tedbirler alındı”

A
A
A
Başkan Özcan’dan bayram mesajı: “İlçe genelinde tüm tedbirler alındı”

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında Covid-19 pandemisi kapsamında ilçe genelinde tüm tedbirlerin alındığı belirtti.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında Covid-19 pandemisi kapsamında ilçe genelinde tüm tedbirlerin alındığı belirtti.


Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, ilçenin tamamında Covid-19 önlemlerinin alındığına dikkat çekerek Türk ve İslam Dünyasının bayramını kutladı. Başkan Özcan mesajında; “Sevgi, dayanışma ve kaynaşmanın en güzel şekilde idrak edildiği bayramlar, kimsesizlere sahip çıkılması ve insanlar arasındaki dargınlığın yerini sevgi ve muhabbetin alması açısından bir fırsat olarak görülmelidir. Birliğimize, bütünlüğümüze ve kardeşlik hukukumuza kastedenlere en iyi cevabı bayramda birbirimizi severek, barışarak ve kucaklaşarak vermeliyiz” ifadelerine yer verdi.


“Tedbirler alındı”


Kurban Bayramı öncesi Nazilli’nin tüm mahallelerinde Covid-19 önlemlerinin alındığına dikkat çeken Başkan Özcan, “Mezarlıklarımızda ve kurban kesim alanlarımızda gerekli çalışmaları yaptık. Vatandaşlarımızın modern ve sağlıklı koşullarda kurbanlarını kesmeleri için mezbaha tesisimiz bayram boyunca açık olacak. Tüm vatandaşlarımızın bayram süresince pandemi kurallarına riayet etmesi büyük önem taşıyor. Tüm Nazillili hemşerilerimin, Türk ve İslam Dünyası’nın Kurban Bayramı’nı kutluyor, huzur içinde nice bayramlar geçirmelerini diliyorum” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Tunceli Tunceli’de tüketici koruma eğitimleri Tüketiciyi Koruma Haftası çerçevesinde Tunceli’de ilk kez, Ticaret İl Müdürlüğü tarafından bilinçli tüketici eğitimlerine başlandı. Ticaret İl Müdürlüğü, tüketici eğitimleri çerçevesinde Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun talimatıyla ilk eğitim, Aile Destek Merkezinde (ADEM) gerçekleştirilirken, eğitimler Ticaret İl Müdürlüğünden Şube Müdürü Kadriye Çılğın ve Tüketici Hakem Heyeti Raportörü Fatih Özen tarafından verildi. Eğitimlerde, vatandaşlara haklarını aramada Tüketici Hakem Heyetine başvurmadan önce hatasız etkin bir sonuç almak için neler yapmaları gerektiği anlatılırken, konuya ilişkin soruları da cevaplandırıldı. Tüketiciyi Koruma Haftası kapsamında Tunceli’de ilk kez böyle bir eğitimin düzenlendiğini belirten Ticaret İl Müdürü Kayahan Topal, ilk eğitimin Aile Destek Merkezinde bulunan kursiyer ve usta öğreticilere yönelik gerçekleştiğini belirterek, hafta boyunca ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik de eğitimler düzenleyeceklerini söyledi. Tunceli halkının hakkını arama konusunda son derece bilinçli bir yapıya sahip olduğunu ifade eden Ticaret İl Müdürü Kayahan Topal, “Amacımız, vatandaşlarımızın hakkını aramaya teşvik etmekten ziyade, bunu yaparken nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini kendilerine anlatmak” dedi. Hafta kapsamında İl Müdürü Topal ve beraberindekiler Vali Bülent Tekbıyıkoğlu’nu da makamında ziyaret etti.