GÜNDEM - 23 Nisan 2025 Çarşamba 09:33

Başkan Zencirci koltuğu miniklere devretti

A
A
A
Başkan Zencirci koltuğu miniklere devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Germencik Belediye’sini ziyaret eden minikler başkanlık koltuğunu Başkan Burak Zencirci’den devraldı.



Belediye Başkanı Burak Zencirci’yi makamında ziyaret eden minikler görevi devralarak talimatlarını iletti. Miniklerin taleplerini doğrudan iletmeleri için birim müdürleri makam kapısında hazırda beklerken, genç başkanların isteklerini tek tek not etti. Belediye başkan yardımcılarının da makam koltuklarına oturan minik başkanlar talep ve beklentilerini iletti Belediye Başkanı ve başkan yardımcılarının taleplerini dinleyen Başkan Zencirci, "Çocuklarımızın talimatlarını yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız" dedi. Öte yandan ziyaretin sonunda çocuklara hediye takdim eden Başkan Zencirci verdikleri talimatların takibini sağlamak için belediyeyi sık sık ziyaret etmeleri için ricada bulundu.



İlkokul çocuklarının ardından ziyarete gelen ana okulu öğrencisi minikler de Germencik Belediyesi’nde koltuğa geçti. Başkan Zencirci miniklerin de talimatlarını dinleyerek, isteklerini yerine getirmek için söz verdi.



Koltuğu çocuklara devreden Başkan Zencirci çocukların her daim emrinde olduklarının bilinmesini istediğini belirterek, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız dolayısıyla koltuklarımızın gelecekteki sahipleri belediye başkan ve başkan yardımcılarımızı ağırladık. İlkokul ziyaretinde Germencik Belediye Başkanımız Efe Özkul, belediye başkan yardımcılarımız Öykü Nisa Erdoğan ve Ada Hasbi’den; ana okulu ziyaretinde de Germencik Belediye Başkanı Uğur Kayra Kartallı ile beraberindeki başkan yardımcılarımız Aydan Kocabaş, Öykü Yüksel, Esila Asel Öztürk ve Asel Tezbaşaran’den en kısa sürede yerine getireceğimize dair talimatlarımızı aldık. Emir ve talimatlarını yerine getirmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Kıymetli başkanlarım her daim emrinizdeyiz" dedi.



Başkan Zencirci koltuğu miniklere devretti

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Samsun’da gece yarısı korku dolu anlar: Kırsal mahallede iki ev alevlere teslim oldu Samsun’un Vezirköprü ilçesine bağlı Kızılkese Mahallesi’nde gece saatlerinde çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek iki ahşap evi küle çevirdi. Yangın, mahalle sakinlerinin ve itfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla çevredeki evlere sıçramadan kontrol altına alındı. Vezirköprü’ye yaklaşık 59 kilometre uzaklıktaki Kızılkese Mahallesi’nde, henüz belirlenemeyen nedenle bir evde yangın çıktı. Gece geç saatlerde başlayan yangın, hızla büyüyerek çevresinde bulunan ve kullanılmayan başka bir eve sıçradı. Ahşap evleri saran yangında alevler göğe yükseldi, geceyi aydınlattı. Alevleri fark eden vatandaşlar, tankerlerle yangına müdahale ederek büyümesini önlemeye çalıştı. Yangın vanası yardımıyla yapılan ilk müdahale sayesinde alevlerin diğer evlere yayılması engellendi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürme ve soğutma çalışması gerçekleştirdi. Ekiplerin yoğun çalışması sonucu yangın saat 03.00 sıralarında kontrol altına alındı. Kızılkese Mahallesi Muhtarı Ramazan Karataş, yangının İsmail Ay’a ait evde başladığını, oturulmayan ve Ahmet Öztürk’e ait olan eve sıçradığını belirtti. Karataş, vatandaşların tankerlerle müdahalesinin ardından itfaiye ekiplerinin olay yerine gelerek yangını tamamen söndürdüğünü ve çevredeki evlerin zarar görmesinin önüne geçildiğini ifade etti. Yangın sonucu iki ahşap ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.